EMS training

by Oct 4, 2012Uncategorized0 comments

ELECTOSTIMULARE MUSCULARA (EMS)

In ce consta? Functioneaza? Ce rezultate are? In cat timp se vad rezultatele? Care sunt contraindicatiile?

Electrostimularea musculara EMS este o metoda recent lansata pe piata care foloseste stimularea musculara prin impulsuri electrice. Are potentialul de a fi folosita ca antrenament de rezistenta pentru atleti, pentru persoanele interesate de sanatate si intretinere corporala, are efect terapeutic si de reabilitare pentru persoanele cu probleme locomotorii, folosita ca post-antrenament pentru atleti, slabire, definire, tonifiere.
Impulsurile sunt generate de un aparat, si intra in corp cu ajutorul electrozilor atasati de echipamentul pe care il purtati in timpul antrenamentului. Desi foloseste impulsuri electrice, nu aveti de ce sa va faceti griji, pentru ca nu riscati electrocutarea, sau senzatiile de ciupitura de care multa lume fuge. Veti simti doar contractarea muschilor asemenea unei rutine de sport normala. Diferentele constau in intensitate, in durata si rezultate. Impusul electric dureaza 4 secunde, urmat de 4 secunde de repaus in care va pregatiti pentru urmatoarele 4 secunde in care vine impusul. In timpul activitatii, creierul transimite un mesaj sistemului nervos care la randul lui determina muschii sa se contracte.
Rezultatele? Cu ajutorul aparatului puteti depasi orice fel de platou de slabire. Ce inseamna asta? Dupa cum stiti atunci cand tineti un regim, o dieta sau orice fel de stil de viata care va ajuta sa slabiti va veni un timp cand ritmul de slabire scade in intensitate si nu veti mai slabi in acelasi ritm in care ati facut-o pana atunci, asta pentru ca organismul dumneavoastra se obisnuieste si nu mai raspunde ca la inceput, ei bine, electrostimularea va ajuta sa depasiti acest impas pentru ca este un antrenament intens cu care corpul dumneavoastra nu ajunge sa se familiarizeze si asta pentru ca intensitatea creste de la antrenament la antrenament. Cresterea puterii este de pana la 25-30 % folosind aceasta tehnica revolutionara.
Atunci cand va ganditi la EMS, ganditi-va la “intarire” nu neaparat “masa”. Masa musculara se poate atinge numai daca, bineinteles, aveti aportul necesar de proteine, fibre, grasimi, vitamine si restul nutrientilor necesari. Va puteti tonifia, defini, slabi si atinge scopurile in materie de intretinere corporala cu ajutorul aparatului. Rezultatele sunt vizibile, in medie, dupa 5-6 sedinte, insa tineti cont ca rezultatele depind foarte mult de organism si de ceea ce mancati.
Experienţa produce rezultate şi vice versa – această afirmaţie interesantă se potriveşte perfect aparatului miha bodytec când este vorba de funcţiile şi efectele acestuia. Aparatul de electrostimulare EMS, stimulează întregul sistem muscular în mod simultan – părţile individuale putând fi stimulate mai mult sau mai puţin puternic, în funcţie de starea fizică de moment şi intensitate. Poţi să te simţi sănătos, fit şi mulţumit – visul devine realitate cu ajutorul miha bodytec

Functii si efecte

Functii inovative
Spre deosebire de aparatele convenţionale de EMS training, miha bodytec stimulează în mod simultan toate grupele musculare, agoniste, antagoniste şi musculatura adâncă. Toate grupele musculare sunt păstrate active printr-un program individualizat – antrenamentul poate fi realizat culcat, într-o poziţie pasivă, sau într-un mod activ, împreună cu exerciţii, stând în picioare sau chiar efectuând mişcări dinamice complexe. Nu există limite de intensitate şi măsură – de la un training de succes la altul.

Efect intensiv
Ceea ce odată a fost posibil doar prin antrenament pe parcursul a câţiva ani, acum este disponibil prin electrostimulare musculară. Utilizatorii profită imediat de avantajele electrizante, fiindcă se obţine rapid o creştere a performanţelor fizice. Succesul este vizibil şi tangibil rapid, grăsimea şi greutatea corporală scade în timp ce masa musculară, forţa fizică, puterea şi rezistenţa creşte, zonele problemă sunt întărite, mobilitatea şi dispoziţia generală sunt îmbunătăţite. Nu numai sună dar şi este tentant!

Timpul este un lux
Timpul liber este un lux – mult prea scump pentru a-l petrece cu sesiuni de antrenament lungi, obositoare şi ineficiente. miha bodytec combină luxul timpului liber cu dorinţa de mişcare fără compromise: de la 10 până la 30 de minute de antrenament per sesiune, sunt suficiente pentru atingerea în câteva săptămâni a unor rezultate tangibile.

Aplicabilitate
Aparatul miha bodytec este un instrument versatil şi loial, are aplicabilitate în diverse domenii, combinat cu mobilitate şi utilizare simplă. Acest „antrenor personal” este cel mai bun prieten al utilizatorului – acasă, în timpul călătoriei, la fitness, la terapie sau pentru pregătirea în sporturi de performanţă.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The Future of Fitness, Best Fitness System in the world!

Health & Fitness For EVERYONE!

We are here to make people healthier and better striving for success worldwide! 

Learn What It Takes to Climb the Ladder … Step by Step Better!

Norbert Simonis

CEO & Founder, BODY TIME

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

Introducerea BODY TIME X: Sistemul Ultimate CRM și de Marketing pentru Creșterea și Scalarea Afacerii În peisajul digital rapid de astăzi, este crucial pentru afaceri să aibă un sistem comprehensiv CRM (Customer Relationship Management) și de marketing pentru a crește...

Joel

Joel

I began working out when I was 16 years old. I had no idea what I was doing when I first walked into a gym. I would only stay consistent for a few months at a time. As I got older I gained some experience and began to form basic technique while performing strength...

Join Now

Îndeplinește-ți obiectivele cu doar 20 de minute pe săptămână

Pachete flexibile de abonamente, potrivite pentru fiecare persoană în parte în scopul realizării obiectivelor de fitness    Alegeti Locatia Dorita

    FITNESS IN 20 DE MINUTE PE SAPTAMANA.

    Indiferent de orasul in care decizi sa te antrenezi primesti propriul antrenor personal, plan alimentar gratuit, evaluare corporala, echipament complet! Dureaza 20 de minute, timp in care poti arde pana la 700 de calorii! Slabesti intre 1 si 5 kg pe saptamana si iti tonifici musculatura rapid. Rezerva o sedinta de proba si antrenorii nostri te vor contacta in scurt timp pentru detalii suplimentare. Tranforma vara in una activa si fii in forma!

    INSCRIE-TE ACUM