Aparatura Noastra

Body Time EMS Fitness | Training in just 20 minutes

iBody Home EMS Training System

OBTINE SISTEMUL DE ANTRENAMENT ACASĂ iBODY EMS WIRELESS

Simpte puterea antrenamentului EMS direct de acasă, în vacanță sau în timp ce ești pe drum! Descoperă cel mai eficient antrenament la nivel global, care oferă rezultate optime în doar 10 până la 20 de minute pe săptămână. Menține-te în formă oricând, oriunde!

CEL MAI TALENTAT APARAT DE TRAINING

Tehnologia Miha Bodytec este un concept inovativ, ce folosește principiul antrenamentului prin electrostimulare, fiind deja utilizat de atleții profesioniști, fizioterapeuți și antrenori personali, precum și în centrele de fitness, înfrumusețare și wellness de elită.

Body Time – este un antrenament asistat de aparat” putând fi, astfel, integrat cu ușurință în centrele existente sau oferit ca un sistem independent sub forma unui studio speedfitness sau pe bază mobilă.

Experimentează-i eficiența! Un membru al echipei noastre ar fi încântat să-ți prezinte personal caracteristicile excepționale ale aparatului Miha Bodytec și să parcurgă cu tine oportunitățile acestuia de implementare și utilizare.

Miha Bodytec

Aparatul Miha Bodytec combină ingredientele potrivite unui sistem revoluționar: cea mai inovativă tehnologie combinată cu rezultate și confort optim. Unitatea de control este de mărimea unui laptop și poate fi folosit oriunde, fără probleme – este portabil, așadar poate fi luat oriunde, în timp ce călătoriți sau poate fi instalat pe un suport atractiv. La fel de confortabilă este și vesta care se conectează cu ajutorul unui cablu la unitatea centrală de control. Conectează-le şi antrenorul tău personal este gata de acțiune.

FRUMOS ȘI INTELIGENT

Frumusețea combinată cu simplitatea utilizării – Miha Bodytec este proiectat pentru a fi pe înțelesul tuturor, iar unitatea de control este un adevarat succes. Astfel, acest nou aparat de antrenament, devine atractiv atât pentru antrenori, cât și pentru clienții acestora. Toate funcțiile sunt controlate de pe unitatea centrală. Tot ceea ce trebuie să facă fiecare utilizator este să rămână activ, urmând propriul program de antrenament.

Cardul cu tehnologie cip permite salvarea și repornirea la orice moment prin apăsarea unui singur buton, a programelor și obiectivelor individuale de training. Acest sistem, este o garanție în plus, pentru realizarea obiectivelor de antrenament personalizate cu ajutorul Miha Bodytec. Lux maxim, la un cost minim.

ELECTROZI ȘI VESTIMENTAȚIE

Miha Bodytec folosește principiul conectare si utilizare (plug and play). Proiectat ca un sistem modular, permite stimularea individuală a tuturor grupelor musculare din cap până-n picioare. Vesta conține electrozi pentru partea inferioară și superioară a spatelui, abdomen și piept. Centura montată pe talie stimulează musculatura fesieră, în timp ce electrozii fixați pe brațe și picioare activează musculatura extremităților. Disponibilă în mărimi diferite, vesta va fi tot timpul potrivită. Legăturile pot fi deschise şi închise rapid pentru o manipulare facilă. Strânge legăturile și dă-i drumul!

TE IMBRACI ȘI TE SIMŢI BINE

Tricoul și pantalonii scurți, care se îmbracă sub vesta cu electrozi, optimizează sistemul. Produse din materiale de vârf, asigură un confort total. Suprafețele electrozilor sunt acoperite de un strat de microfibre antibacteriale. Tot ceea ce trebuie să faci este să umezești electrozii, să îmbraci vesta, să utilizezi aparatul și nu în ultimul rând să te simți bine.

FUNCTII SI EFECTE

Spre deosebire de aparatele convenționale de EMS training, Miha Bodytec stimulează în mod simultan toate grupele musculare, agoniste, antagoniste și musculatura scheletică. Toate grupele musculare sunt păstrate active printr-un program individualizat…

POTRIVIT PENTRU SPORT

FORŢĂ NOUĂ PENTRU PERFORMANŢE ÎNALTE

În zilele noastre, mai mult ca oricând, un corp atletic este considerat un simbol al succesului. Ca să ţii pasul, ai nevoie de o bogăţie de rezerve. Cu toate acestea,

DECE BODY TIME

De ce să alegeți Body Time?

Dacă vreți să vă schimbați viața în doar 20 de minute, citiți cu atenție informațiile de mai jos și încercați ceva nou care o să vă ajute foarte mult!

iBody EMS Antrenament slăbire rapida

OBTINE SISTEMUL DE ANTRENAMENT ACASĂ iBODY EMS WIRELESS

Simpte puterea antrenamentului EMS direct de acasă, în vacanță sau în timp ce ești pe drum! Descoperă cel mai eficient antrenament la nivel global, care oferă rezultate optime în doar 10 până la 20 de minute pe săptămână. Menține-te în formă oricând, oriunde!

Join Now

Let’s get Started!    Alegeti Locatia Dorita

    INSCRIE-TE ACUM