Antrenament

by Aug 27, 2012Uncategorized0 comments

Antrenament Body Time

La Body Time iti antrenam 8 grupe musculare in acelasi timp. Antrenorul personal este prezent pe parcursul celor 20 de minute si iti va intocmi o rutina personalizata in functie de ceea ce iti doresti sa lucrezi mai mult in cazul in care asta vrei. Insa el va face exercitii pentru toate grupele musculare astfel incat tot corpul sa fie implicat. Te asteptam sa descoperi si tu metoda revolutionara si sa simti pe pielea ta ce inseamna Body Time. Adriana, clienta din imagine, este foarte multumita de antrenament. A constatat schimbari in ceea ce priveste conditia fizica. Desi obosita dupa antrenament, pentru ca sun 20 de minute intense, spune ca nu regreta nimic si ca este foarte diferit de sala conventionala.

Face antrenament de o luna si putin, si simte ca organismul este mai puternic, intensitatea antrenamentului creste la fiecare sedinta si corpul lucreaza pentru a ajunge la scopul dorit. Te asteptam si pe tine la sediile noastre!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The Future of Fitness, Best Fitness System in the world!

Health & Fitness For EVERYONE!

We are here to make people healthier and better striving for success worldwide! 

Learn What It Takes to Climb the Ladder … Step by Step Better!

Norbert Simonis

CEO & Founder, BODY TIME

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

Introducerea BODY TIME X: Sistemul Ultimate CRM și de Marketing pentru Creșterea și Scalarea Afacerii În peisajul digital rapid de astăzi, este crucial pentru afaceri să aibă un sistem comprehensiv CRM (Customer Relationship Management) și de marketing pentru a crește...

Join Now

Îndeplinește-ți obiectivele cu doar 20 de minute pe săptămână

Pachete flexibile de abonamente, potrivite pentru fiecare persoană în parte în scopul realizării obiectivelor de fitness    Alegeti Locatia Dorita

    FITNESS IN 20 DE MINUTE PE SAPTAMANA.

    Indiferent de orasul in care decizi sa te antrenezi primesti propriul antrenor personal, plan alimentar gratuit, evaluare corporala, echipament complet! Dureaza 20 de minute, timp in care poti arde pana la 700 de calorii! Slabesti intre 1 si 5 kg pe saptamana si iti tonifici musculatura rapid. Rezerva o sedinta de proba si antrenorii nostri te vor contacta in scurt timp pentru detalii suplimentare. Tranforma vara in una activa si fii in forma!

    INSCRIE-TE ACUM