NUTRITIE

Body Time EMS Fitness | Training in just 20 minutes

Consiliere în nutriție

Susținem antrenamentul dumneavoastră, la Body Time, printr-un program simplu și eficient de alimentație, asigurând, astfel, cel mai rapid succes în dobândirea corpului dorit.

Puteți beneficia de consiliere nutrițională profesională în salonul nostru de la un consilier nutriționist cu experiență.

Suplimente nutritive

Adăugați antrenamentului dumneavoastră un turbo! În cadrul consilierii profesionale acordate la Body Time, aflați care suplimente nutritive grăbesc succesul dumneavoastră. Informați-vă acum personal la Body Time și veți fi uimiți “Există totuși și miracole!”

Plan de alimentație de la nutriționist

Alimentația este cea mai importantă, daca vrei să arăți bine și să trăiești sănătos. O alimentație corectă te ajută să fii sănătos, să arăți bine, să ai mai multă putere, dar mai ales, să ai un corp frumos. Nu degeaba, se spune: “Ești ceea ce mănânci”!

Un plan de alimentație simplu și individualizat, pentru dumneavoastră, vă este oferit în orice studio Body Time din țară.

Cum te ajută o alimentație sănătoasă?

 • Arăți mai bine
 • Slăbesti
 • Îți tonifiezi musculatura
 • Îți întăresti sistemul imunitar
 • Ai o piele mai frumoasă și mai sănătoasă
 • Ai mai multă energie și putere

Noi vă arătăm cât de simplu poate fi să te alimentezi corect.

Pentru cele mai bune rezultate vă recomandăm rețetele noastre de succes, pentru rezultate garantate 100%,în cel mai scurt timp. Rețeta noastră cuprinde 4 puncte majore ca importanță a căror îndeplinire vă garantează succesul.

Rețeta de succes

Alimentația

Conceptul nostru este complet, veți primi la sediu nostru un plan de nutriție individualizat pentru scopurile și dorințele dumneavoastră. Alimentația este cea mai importantă parte. Alimentația recomandată de echipa Body Time este foarte variată, gustoasă și mai ales foarte sanatoasă!

Suplimente nutritive

Suplimentele nutritive constituie un accelerator pentru arderea grăsimilor sau creșterea masei musculare. În funcție de scopul dorit avem la sediu sau în magazinul online produsele potrivite care să vă ajute să aveți cele mai bune rezultate posibile în cel mai scurt timp. Categoria suplimentelor conține mai multe produse, aici intră și vitaminele, mineralele, aminoacizii și alte produse foarte importante pentru succesul dumneavoastră.

Refacerea/odihna

Dacă vrem ca organismul nostru să funcționeze cum trebuie și să avem rezultatele dorite, trebuie să ne odihnim zilnic, pentru ca musculatura să se regenereze și să aibă timpul necesar procesului de creștere. Mai ales noaptea. Noi recomandăm să dormiți între 6 și 8 ore pentru o viață sănătoasă. De asemenea, este foarte bine să duceți o viață relaxată, fără stres.

Antrenamentul

Last, but not least! – Antrenamentul reprezintă cea mai scurtă și mai ușoară parte a conceptului. În 20 de minute, antrenăm tot corpul scurt și intens pentru rezultate vizibile în cel mai scurt timp posibil. Antrenamentul constă în impulsuri transmise către musculatură, care pornesc procesul de ardere al grăsimilor și determină tonifierea și creșterea masei musculare. În combinație cu alimentația, suplimentele și odihna, veți avea rezultatele dorite.

FUNCTII SI EFECTE

Spre deosebire de aparatele convenționale de EMS training, Miha Bodytec stimulează în mod simultan toate grupele musculare, agoniste, antagoniste și musculatura scheletică. Toate grupele musculare sunt păstrate active printr-un program individualizat…

POTRIVIT PENTRU SPORT

FORŢĂ NOUĂ PENTRU PERFORMANŢE ÎNALTE

În zilele noastre, mai mult ca oricând, un corp atletic este considerat un simbol al succesului. Ca să ţii pasul, ai nevoie de o bogăţie de rezerve. Cu toate acestea,

DECE BODY TIME

De ce să alegeți Body Time?

Dacă vreți să vă schimbați viața în doar 20 de minute, citiți cu atenție informațiile de mai jos și încercați ceva nou care o să vă ajute foarte mult!

Join Now

Îndeplinește-ți obiectivele cu doar 20 de minute pe săptămână

Pachete flexibile de abonamente, potrivite pentru fiecare persoană în parte în scopul realizării obiectivelor de fitness  Alegeti Locatia Dorita

  FITNESS IN 20 DE MINUTE PE SAPTAMANA.

  Indiferent de orasul in care decizi sa te antrenezi primesti propriul antrenor personal, plan alimentar gratuit, evaluare corporala, echipament complet! Dureaza 20 de minute, timp in care poti arde pana la 700 de calorii! Slabesti intre 1 si 5 kg pe saptamana si iti tonifici musculatura rapid. Rezerva o sedinta de proba si antrenorii nostri te vor contacta in scurt timp pentru detalii suplimentare. Tranforma vara in una activa si fii in forma!

  INSCRIE-TE ACUM