SLABIRE

Body Time EMS Fitness | Training in just 20 minutes

iBody Home EMS Training System

OBTINE SISTEMUL DE ANTRENAMENT ACASĂ iBODY EMS WIRELESS

Simpte puterea antrenamentului EMS direct de acasă, în vacanță sau în timp ce ești pe drum! Descoperă cel mai eficient antrenament la nivel global, care oferă rezultate optime în doar 10 până la 20 de minute pe săptămână. Menține-te în formă oricând, oriunde!

8+1 argumente convingatoare, de ce sa te tii la distanta de „cure de slabire”?

Curele de slabire iti incetinesc metabolismul
Chiar si cu 20-50%. Organismul tau se apara in acest mod de „foamete”. Iar la un metabolism lent, chiar si o cantitate redusa de calorii poate sa fie prea mult. Din aceasta cauza cel care doreste sa slabeasca ajunge la starea in care abia mai mananca si tot nu reuseste sa scape de kg in plus. De aceea este atat de greu sa scapi si de ultimele 5-10 kg.

Curele de slabire prin reducerea caloriilor iti consuma in primul rand din capacitatea musculara.
Muschii in sine necesita multa energie (14-18 kcal / kg muschi zilnic), ca urmare, prin simpla lor existenta contribuie la cresterea metabolismului, prima arma a organismului in lupta contra foametei o reprezinta consumarea muschilor. Pe de o parte scade metabolismul, pe de alta parte insa organismul obtine energie (prin glucogeneza transformandu-le in glucoza.)

Acest proces nu se rezuma din pacate numai la musculatura scheletului, nu menajeaza nici muschii interni, organici, ca urmare inima si funcţionarea intestinelor devin mai slabe. Din aceasta cauza apar probleme abdominale neplacute dupa cura de slabire. Aprox. 40-60% din kilogramele de care se scapa reprezinta musculatura si inca 20-30% de substante utile (apa, glicogen, etc.), adica abia 10-30% reprezinta grasime. Din caracterul curei de slabire rezulta ca aceasta proportie poate fi modificata numai printr-un antrenament in mod corespunzator de intens, de rezistenta.

Curele de slabire prin reducerea caloriilor contribuie la acumularea grasimilor si impiedica arderea acestora

In scopul promovarii acumularii grasimilor, organismul incepe sa produca enzima LPL (lipaz lipoproteinic), care „ajuta” la depunerea unor pernite mici, gelatinoase peste tot (inclusiv la organele interne!) In tot acest timp infraneaza productia enzimelor de ardere a grasimilor (de ex.lipolaz). Acest efect dublu impiedica mult obtinerea rezultatelor dorite prin slabire.

Reduc functionarea glandei tiroidale

Se produce o cantitate mai redusa de hormon tiroxin. Deoarece tiroxinul contribuie la accelerarea metabolismului, prin reducerea productiei acestui hormon, metabolismul devine si mai lent, organismul va necesita si mai putine calorii.

Generează o dorinta si o senzaţie de foame enorme

La inceput, iluzia rezultatelor rapide da o motivatie noua pentru continuarea curei de slabire. Apoi procesul incetineste si se opreste definitiv, in timp ce senzatia de foame devine din ce in ce mai puternica. Pana cand frustrarea generata de lipsa rezultatelor si senzatia de foame, dorinta de a consuma anumite alimente, nimicesc puterea de vointa.
Foarte putini sunt cei cu o putere de vointa intr-atat de mare, incat sa reziste si atunci cand de fapt nu se mai poate gandi la altceva, decat la mancare. Astfel de oameni, aproapre ca nu exista.

Favorizează efectul yo-yo

Din cauza celor prezentate, dupa cura de slabire organismul tau repune la loc foarte usor si aproape instantaneu kilogramele de care a scapat, deoarece pe langa un necesar redus de calorii, chiar si nivelul „normal” reprezinta o introducere mai mare de calorii.

Au ca rezultat senzatie de oboseala, letargie, slabiciune

Din cauza curelor de slabire bazate pe dieta, in curand se pierde cheful de viata. Apare senzatia de lene care se poate extinde pe toate domeniile vietii. Iar pentru o slabire durabila este necesar si antrenamentul pe care nu-l vei putea face daca stai fara chef toata ziua.

Curele de slabire ingrasa

Sa analizăm exemplul educatoarei de gradinita Yoyo Gizi, cu 20 de kilograme in plus, avand 70 de kg, fund, coapse si abdomen putin cam prea mari. Are un procent de grasime corporala de 35%. In doua luni scapa de 20 de kg. Din aceasta cantitate 4 kg reprezinta intr-adevar grasime, aprox. 10 kg muschi, restul apa si altele.

A slabit deja, insa fesele nu-i sunt asa rotunde si ferme, coapsele atat de bine conturate si nici abdomenul atat de plat pe cat s-a asteptat la inceputul curei de slabire. Nu este complet satisfacuta de rezultat, este din ce in ce mai pofticioasa si nici nu mai slabeste, desi ar avea inca de unde.

In sfarsit, cand cedeaza si la inceput incepe doar sa „ciuguleasca”, in următoarele 1-2 luni repune la loc cele 20 de kg, majoritatea cantitatii fiind insa acum deja reprezentata de grasime. Ca urmare, va avea din nou 70 de kg, numai ca a schimbat 7 kg de muschi cu 7 kg de grasime, proportia grasimii corporale ajungand la 45%! Are un metabolism mai lent, care nu mai permite introducerea normala de calorii, ca urmare va avea sanse sa ajunga la 77-82 de kg pana cand va reusi sa se stabileasca.

Iar cu ocazia urmatoarei cure de slabire va avea o sarcina extrem de grea, deoarece va avea cu 7 kg mai putina musculatura, necesarul de energie fiind proportional mai mica, decat cu ocazia primei cure de slabire. Este un cerc vicios, nu-i asa?

Curele de slabire sunt daunatoare atat fiziologic cat si psihic

Nu sunt echilibrate, pe termen lung contribuie la deteriorarea sanatatii si aproape NICIODATA nu au ca rezultat o slabire durabila. Cauzeaza multe frustrari si deceptii privind modul „fit” de viata.

Daca se urmareste reducerea grasimilor si nu cea a greutatii, in cadrul slabirii nu exista „cai mai scurte”, secrete. Cu cat mai repede reuseste cineva sa accepte acest fapt, cu atat mai curand incepe sa piarda grasime cu rezultate durabile.

De ce Suplimente?

Ca sunt recomandate de medici pentru o viata sanatoasa.

Multi spun sau gandesc “eu nu folosesc prafuri si prostii”. Se refera la Suplimente gen Proteina si pastile gen capsule cu vitamine de care avem nevoie zilnic. Daca aceste lucruri sunt prafuri si prostii de ce le dam la bebelusi in primele luni in forma de lapte praf?

Slabire

8+1 argumente convingatoare, de ce sa te tii la distanta de „cure de slabire”?

Curele de slabire iti incetinesc metabolismul
Chiar si cu 20-50%. Organismul tau se apara in acest mod de „foamete”.

Suplu si solid

O FORŢĂ NOUĂ CA SĂ AI CORPUL AŞA CUM ÎL VREI

BODY TIME  începe acolo unde metodele tradiţionale de training se termină: aproape toate grupele musculare sunt activate şi antrenate în mod simultan pe baza unui program individualizat – este stimulată chiar şi musculatura

Sistem de Antrenament Acasă iBody EMS Wireless cu Aplicație Smart 6

OBTINE SISTEMUL DE ANTRENAMENT ACASĂ iBODY EMS WIRELESS

Simpte puterea antrenamentului EMS direct de acasă, în vacanță sau în timp ce ești pe drum! Descoperă cel mai eficient antrenament la nivel global, care oferă rezultate optime în doar 10 până la 20 de minute pe săptămână. Menține-te în formă oricând, oriunde!

Join Now

Let’s get Started!    Alegeti Locatia Dorita

    INSCRIE-TE ACUM