Alunga Durerile

Body Time EMS Fitness | Training in just 20 minutes

Sistem de Antrenament Acasă iBody EMS Wireless cu Aplicație Smart 3

OBTINE SISTEMUL DE ANTRENAMENT ACASĂ iBODY EMS WIRELESS

Simpte puterea antrenamentului EMS direct de acasă, în vacanță sau în timp ce ești pe drum! Descoperă cel mai eficient antrenament la nivel global, care oferă rezultate optime în doar 10 până la 20 de minute pe săptămână. Menține-te în formă oricând, oriunde!

O FORŢĂ NOUĂ PENTRU DURERILE DE SPATE

Durerile de spate sunt în continuare Numărul 1, în topul cauzelor indispoziţiei fizice, în rândul populaţiei. Tinerii şi persoanele mai în vârstă sunt afectate în egală măsură. Stresul, solicitarea unilaterală şi neglijarea musculaturii spatelui sunt sursele principale ale plângerilor. Cu timpul, condiţiile devin cronice şi se intensifică datorită comportamentului de evitare. Astfel, cercul vicios se repetă până la disperare. Există cale de scăpare: antrenament focusat pe musculatura spatelui!

Body Time – UŞURINŢĂ ÎN LOC DE STRES

Body Time începe acolo unde metodele tradiţionale de training se termină. Cu un antrenament focusat pe probleme şi individualizat, chiar şi cea mai adâncă musculatură poate fi stimulată şi întărită. Metodele de training convenţionale ajung la acești muşchi foarte greu sau deloc.  Musculatura coloanei vertebrale câştigă stabilitate, spatele îşi revine în mod perceptibil. Dezechilibrele musculare sunt reglate, musculatura coloanei se întăreşte – acesta fiind modul ideal de a ajunge la un spate sănătos şi puternic.

ÎNTĂRIRE LA TOATE NIVELELE

Atât în cazul prevenţiei, cât şi la pacienţii cu probleme la musculatura spatelui – studiile au demonstrat eficacitatea acestei metode de antrenament*:

 • 88% dintre persoanele participante la studiu au reuşit să reducă problemele de durere de spate. Atât frecvenţa cât şi durata durerilor s-a redus cu 80%.
 • La începutul studiului peste 40% dintre participanţi aveau dureri de spate. Această cifră s-a redus la 9%, după un program de antrenament de 6 săptămâni.
 • Simptomele au dispărut la 44% dintre pacienţii cu dureri de spate cronice.
 • Durata durerilor de spate în situaţii tipice zilnic, s-a redus cu 30% (ridicarea de greutăţi, în timpul mersului, înclinării, muncă fizică, sporturi, în timpul condusului sau în poziţii şezute)

Cifre care dau speranţă în lupta împotriva cauzei Nr.1 a indispoziţiei fizice în rândul populaţiei.

ACORDĂ-I SPATELUI O ŞANSĂ SĂ-ŞI REVINĂ – ÎNCEPE ASTĂZI!

*Sursa: Studii efectuate la Universitatea din Bayreuth (Boeckh-Behrens/Vatter 2003, Boeckh-Behrens/Walz/Niewöhner 2003, Boeckh-Behrens/Sebelefsky/Grützmacher 2002, Boeckh-Behrens/Stötzel/Benner 2003).

De ce Suplimente?

Ca sunt recomandate de medici pentru o viata sanatoasa.

Multi spun sau gandesc “eu nu folosesc prafuri si prostii”. Se refera la Suplimente gen Proteina si pastile gen capsule cu vitamine de care avem nevoie zilnic. Daca aceste lucruri sunt prafuri si prostii de ce le dam la bebelusi in primele luni in forma de lapte praf?

Slabire

8+1 argumente convingatoare, de ce sa te tii la distanta de „cure de slabire”?

Curele de slabire iti incetinesc metabolismul
Chiar si cu 20-50%. Organismul tau se apara in acest mod de „foamete”.

Suplu si solid

O FORŢĂ NOUĂ CA SĂ AI CORPUL AŞA CUM ÎL VREI

BODY TIME  începe acolo unde metodele tradiţionale de training se termină: aproape toate grupele musculare sunt activate şi antrenate în mod simultan pe baza unui program individualizat – este stimulată chiar şi musculatura

iBody Home EMS Training System

OBTINE SISTEMUL DE ANTRENAMENT ACASĂ iBODY EMS WIRELESS

Simpte puterea antrenamentului EMS direct de acasă, în vacanță sau în timp ce ești pe drum! Descoperă cel mai eficient antrenament la nivel global, care oferă rezultate optime în doar 10 până la 20 de minute pe săptămână. Menține-te în formă oricând, oriunde!

Join Now

Îndeplinește-ți obiectivele cu doar 20 de minute pe săptămână

Pachete flexibile de abonamente, potrivite pentru fiecare persoană în parte în scopul realizării obiectivelor de fitness  Alegeti Locatia Dorita

  FITNESS IN 20 DE MINUTE PE SAPTAMANA.

  Indiferent de orasul in care decizi sa te antrenezi primesti propriul antrenor personal, plan alimentar gratuit, evaluare corporala, echipament complet! Dureaza 20 de minute, timp in care poti arde pana la 700 de calorii! Slabesti intre 1 si 5 kg pe saptamana si iti tonifici musculatura rapid. Rezerva o sedinta de proba si antrenorii nostri te vor contacta in scurt timp pentru detalii suplimentare. Tranforma vara in una activa si fii in forma!

  INSCRIE-TE ACUM