Ce este Body Time

Body Time EMS Fitness | Training in just 20 minutes

iBody Home EMS Training System

OBTINE SISTEMUL DE ANTRENAMENT ACASĂ iBODY EMS WIRELESS

Simpte puterea antrenamentului EMS direct de acasă, în vacanță sau în timp ce ești pe drum! Descoperă cel mai eficient antrenament la nivel global, care oferă rezultate optime în doar 10 până la 20 de minute pe săptămână. Menține-te în formă oricând, oriunde!

Ce înseamnă să fii UP TO DATE?

Ești Up To Date dacă știi și ai posibilitatea să folosești tot ce este nou pe piață, cea mai modernă tehnologie, care te avantajează la maxim!

Body Time combină sănătatea și fitness-ul cu tehnologia de vârf în domeniul sportiv, oferindu-ți posibilitatea de a nu mai merge la sala convențională de fitness.
La Body Time te antrenezi o dată pe săptămână în 20 de minute, obținând, astfel, efectul echivalent a 10 ore de antrenament petrecute la sala clasică.
Ei bine, asta înseamnă UP TO DATE!

Un antrenament prin electrostimulare activă a mușchilor de numai 20 de minute este echivalent cu un program de 8×45 minute de antrenament clasic la sala de fitness sau de forță. De ce să ne antrenăm mult dacă sunt suficiente doar 20 de minute pe săptămână? Conceptul de fitness cu care slăbești rapid cu electrostimularea. Ce sală de fitness vă mai oferă un așa concept? Cine nu încearcă nu știe ce are de pierdut. Vă așteptăm cu drag la sala de fitness în orice punct de lucru, din orice oraș Body Time. Planul de suplimente nutritive este inclus pentru cele mai bune rezultate în cel mai scurt timp posibil.

Vrei rezultate excelente în cel mai scurt timp posibil? Slăbește, modelează-te, tonifiază-te, în numai 20 de minute pe săptămână! De acum, poți beneficia și tu de acest nou concept de fitness adus din Germania.

Vrei să slăbești și nu ai timp să mergi la sala de fitness?

Body Time este soluția! La Body Time îți antrenezi toate grupele musculare, în doar 20 de minute și numai o singură dată pe săptămână.

Nu crezi ce îți spunem?

Ce ai de pierdut dacă încerci măcar o dată? Te vei convinge după o singură ședință de probă! Slăbești, îți tonifiezi și modelezi corpul cu cel mai mic efort și în cel mai scurt timp posibil. Totul este posibil doar cu aparatura, pe care o deținem, cea mai modernă pe piața romanească, adusă din Germania.

Conceptul Body Time, este nou pe piață și trebuie testat, altfel nu vei știi niciodată ce se întâmplă la noi și cât de eficient este acest antrenament.

Acum, puteți beneficia de cel mai complet și sănătos concept de fitness, recomandat și folosit cu mare succes în Germania, NOU în România. Aparatura, importată din Germania, este recomandată de medicii germani, fiind cel mai performant concept de fitness existent în acest moment pe piață.

S-au făcut studii la Facultatea de Medicină și Sport din Bayreuth Nuremberg Germania, atât pe termen lung, cât și pe termen scurt, cu o ședință pe săptămână, dar și cu mai multe. Astfel, cu numai o ședință pe săptămână s-au obtinut cele mai bune rezultate și s-a continuat în acest ritm. Prin urmare, cu o ședință pe săptămână (20 de minute antrenament intensiv) obținem rezultate incredibil de bune. Foarte mulți sportivi de performanță folosesc Miha Bodytec și acest concept complex și complet de antrenament. De exemplu: Echipa de handbal a Franței, echipa de fotbal Bayern Munchen din Germania, echipele de Formula 1 din Germania, astronauții de la NASA, etc.

Vă încurajăm să vă informați despre acest concept de fitness revoluționar denumit – EMS Antrenament.

La o simplă căutare pe net veți observa ce se întâmplă pe piața din Germania și Ungaria. Este NOU în România, dar testat și retestat pe piața europeană și, nu numai. De acum, puteți beneficia și dumneavoastră de această oportunitate extraordinară. Îți antrenezi tot corpul, în doar 20 de minute, o dată pe săptămână. Printr-un program de antrenament adaptat în mod individual și cu ajutorul unui antrenor personal, îți realizezi obiectivele de training, în timpul cel mai scurt posibil și cu un efort minim.

Uită de eforturile de a slăbi și nu mai pierde timp prețios.
Body Time este tot ce ai nevoie!

ÎNCEARCĂ ȘI TU ȘI TE VEI CONVINGE!

“20 de minute pe săptămână pentru o viață perfectă”

De ce Suplimente?

Ca sunt recomandate de medici pentru o viata sanatoasa.

Multi spun sau gandesc “eu nu folosesc prafuri si prostii”. Se refera la Suplimente gen Proteina si pastile gen capsule cu vitamine de care avem nevoie zilnic. Daca aceste lucruri sunt prafuri si prostii de ce le dam la bebelusi in primele luni in forma de lapte praf?

Slabire

8+1 argumente convingatoare, de ce sa te tii la distanta de „cure de slabire”?

Curele de slabire iti incetinesc metabolismul
Chiar si cu 20-50%. Organismul tau se apara in acest mod de „foamete”.

Suplu si solid

O FORŢĂ NOUĂ CA SĂ AI CORPUL AŞA CUM ÎL VREI

BODY TIME  începe acolo unde metodele tradiţionale de training se termină: aproape toate grupele musculare sunt activate şi antrenate în mod simultan pe baza unui program individualizat – este stimulată chiar şi musculatura

Sistem de Antrenament Acasă iBody EMS Wireless cu Aplicație Smart 5

OBTINE SISTEMUL DE ANTRENAMENT ACASĂ iBODY EMS WIRELESS

Simpte puterea antrenamentului EMS direct de acasă, în vacanță sau în timp ce ești pe drum! Descoperă cel mai eficient antrenament la nivel global, care oferă rezultate optime în doar 10 până la 20 de minute pe săptămână. Menține-te în formă oricând, oriunde!

Join Now

Let’s get Started!    Alegeti Locatia Dorita

    INSCRIE-TE ACUM