Oferta Body Time

by Sep 18, 2012Uncategorized0 comments

Oferta Body Time este o oferta tentanta si unica. Promotie : Oferta 699!Ce presupune? Include 10 sedinte pe durata de 2 luni si jumatate in care va promitem ca veti slabi si tonifia. Cum ? Cu suplimentele oferite de noi si planul de nutritie pe care il veti urma, rezultatele nu au cum sa nu apara. Va demonstram in cm la sfarsitul celor 10 sedinte. Veti fi masurat/a la inceputul abonamentului si la sfarsit.

Antrenamentul:
Consta in electrostimulare musculara activa. Electrostimularea musculara este o metoda recent lansata pe piata care foloseste stimularea musculara prin impulsuri electrice.Impulsurile sunt generate de un aparat, si intra in corp cu ajutorul electrozilor atasati de echipamentul pe care il purtati in timpul antrenamentului. Veti simti doar contractarea muschilor asemenea unei rutine de sport normala. Se vor executa miscari standard care va stimuleaza 8 grupe musculare principale. Diferentele constau in intensitate, in durata si rezultate. Impusul electric dureaza 4 secunde, urmat de 4 secunde de repaus in care va pregatiti pentru urmatoarele 4 secunde in care vine impusul. In timpul activitatii, creierul transimite un mesaj sistemului nervos care la randul lui determina muschii sa se contracte.

Nutritie:
Dupa cum bine stiti, degeaba facem miscare daca alimenatia este deficitara. Alimentatia este cea care ne schimba corpul iar sportul ajuta la grabirea procesului. Trebuie sa tineti cont de mesele principale ale zilei, de gustari si de grupele alimentare principale. Mancati pentru a va antrena nu va antrenati pentru a manca. Dieta trebuie sa contina proteine, vitamine, carbohidrati, fibre, etc.
La Body Time va oferim un plan de nutritie complet pentru a va ajuta in cele 2 luni jumatate de abonament sa slabiti si sa ajungeti la corpul dorit.

Suplimentele alimentare:
Suplimentele oferite de noi sunt de calitate germana, si trebuie sa stiti ca de multe ori o dieta trebuie ajutata cu suplimente. De ce ? Pentru simplul fapt ca acestea grabesc procesul de ardere a grasimilor, reparare a muschilor si de grabire a metabolismului lenes. Nu este vorba de chimicale, este vorba de proteine care sunt extrase din lapte, din zer, din soia, din oua, si care sunt perfect naturale. L-carnitine este la randul ei un aminoacid care este produs natural de corp, insa in cantitati prea mici pentru ca efectele sa fie vizibile rapid. Este un supliment care grabeste procesul de ardere a grasimilor. Suplimentele sunt perfect naturale, sunt absorbite rapid in corp, chiar mai pure decat ceea ce gasim pe piata in materie de alimente: carne, oua, legume, etc. Va oferim suplimente care va ajuta in drumul spre slabire cat mai natural posibil.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The Future of Fitness, Best Fitness System in the world!

Health & Fitness For EVERYONE!

We are here to make people healthier and better striving for success worldwide! 

Learn What It Takes to Climb the Ladder … Step by Step Better!

Norbert Simonis

CEO & Founder, BODY TIME

Joel

Joel

I began working out when I was 16 years old. I had no idea what I was doing when I first walked into a gym. I would only stay consistent for a few months at a time. As I got older I gained some experience and began to form basic technique while performing strength...

Eva

Eva

I’m so grateful to have found Body Time! It has changed me both physically and mentally and this is now a lifestyle change that I’ll adopt forever. I reached my goal weight after one 12 week challenge and truly enjoyed all my meals. I’ve always struggled with being...

FRANCIZA BODY TIME

FRANCIZA BODY TIME

Eşti obosit să lucrezi pentru altcineva? Supărat pe faptul că lucrurile nu avansează în direcția care ți-ai dorit? Eşti îngrijorat că domeniul în care lucrezi este un pericol şi nu ai un viitor sigur? Nu ai curajul necesar pentru a-ți întemeia propria afacere? Uită de...

Join Now

Îndeplinește-ți obiectivele cu doar 20 de minute pe săptămână

Pachete flexibile de abonamente, potrivite pentru fiecare persoană în parte în scopul realizării obiectivelor de fitness    Alegeti Locatia Dorita

    FITNESS IN 20 DE MINUTE PE SAPTAMANA.

    Indiferent de orasul in care decizi sa te antrenezi primesti propriul antrenor personal, plan alimentar gratuit, evaluare corporala, echipament complet! Dureaza 20 de minute, timp in care poti arde pana la 700 de calorii! Slabesti intre 1 si 5 kg pe saptamana si iti tonifici musculatura rapid. Rezerva o sedinta de proba si antrenorii nostri te vor contacta in scurt timp pentru detalii suplimentare. Tranforma vara in una activa si fii in forma!

    INSCRIE-TE ACUM