Mic dejun perfect: este foarte important sa mancam carbohidrati de doua feluri: carbohidrati rapizi si inceti care raman in corp o durata mai indelungata. Carbohidratii rapizi intra repede in corp dar la fel de repede si dispar. Ca sa nu ramanem fara rezerva de energie, trebuie sa mancam si carbohidrati inceti care se asimileaza incet si raman in corp mai mult timp. Asa pornim ziua cu energie maxima. Micul dejun este cea mai importanta masa din zi. Cine nu serveste micul dejun nu porneste modul de ardere a grasimilor al corpului si porneste ziua fara energie. Prima masa pe care o luam fara sa fi luat micul dejun inainte, risca sa ne ingrase din cauza ca arderea grasimilor nu a fost activata si astfel, corpul trage toata energia si o transforma in depozit de grasime. Un mic dejun sanatos este insotit de paine neagra sau integrala. Paine neagra (graham) cu ceva piept de pui si paine neagra cu miere si un pahar de suc de portocale ar fi cel mai bun start pentru ziua dumneavoastra. Painea neagra ne ofera carbohidrati inceti si mierea de albine si sucul de portocale ne ofera carbohidrati cu asimilare rapida. Aceasta combinatie ne tine toata ziua cu energie si favorizeaza arderea grasimilor. Ca sa pornim ziua si cu ceva vitamine se pot manca fructe si legume. Proteina din carne ne intretine si ne creste musculatura. Puteti alege ce combinatie doriti. Cereale cu ceva fructe si lapte/ un pahar de suc de portocale. Paine neagra cu carne (fara grasime: piept de pui, vita …) o felie cu miere de albine si ceva legume. Micul acesta dejun contine carbohidrati si proteina. Faptul ca mancam carbohidrati fara grasime ajuta la arderea grasimilor. Grasimea ingrasa numai in combinate cu carbohidrati (paine, cartofi, paste , sucuri …). Astfel, nu alimentam cu grasime si corpul nostru nu se poate ingrasa. In urmatorul articol va prezentam masa de pranz.
Joel
I began working out when I was 16 years old. I had no idea what I was doing when I first walked into a gym. I would only stay consistent for a few months at a time. As I got older I gained some experience and began to form basic technique while performing strength...
0 Comments