Eficienta EMS

by May 16, 2014Uncategorized0 comments

Forţa musculară joacă un rol important, fiind o bază a performanţei individuale. Performanţe excepţionale sunt posibile doar cu o stabilitate musculară. Musculatura adâncă, stabilizatoare poate fi activat foarte greu prin metodele de antrenament convenţional. Tocmai prin activarea simultană a tuturor grupelor musculare, miha bodytec face posibil un antrenament eficient cu economie de timp. Stresul unilateral este evitat şi orice dezechilibru muscular este redus. Antrenamentul poate fi combinat cu mişcări active sport-specifice. În acest fel, forţa dezvoltată va contribui, într-un mod eficient la mişcările sportului practicat. Astfel nu va fi o necesitate absolută separarea strictă a trainingului de dezvoltare a forţei fizice generale de antrenamentul de performanţă sport-specifică, cel din urmă fiind asociat cu un stres mai sever şi un consum mai mare de energie.

Eficienta EMS
Efectele sunt vizibile imediat, uneori chiar dupa prima sedinta de electrostimulare pierzandu-se intre 1-4 centimetri (in cazul persoanelor cu un surplus mai mare de greutate).
Printr-un program de antrenament adaptat în mod individual şi cu ajutorul unui antrenor personal, îţi realizezi obiectivele de training în timpul cel mai scurt posibil şi cu un efort minim.
Electrostimularea scoate tot ce este mai bun din tine. Impulsul electric actioneaza in profunzimea grupelor musculare si arderea de grasimi intramusculara este mai eficienta. Profita de efectele EMS si pastreaza progresul pe termen indelungat.

Uita de eforturile de a slabi si nu mai pierde timp. Dupa aproximativ 20 de minute, organismul incepe sa utilizeze depozitele de grasime pentru a furniza combustibil muscular obtinandu-se o slabire generalizata prin cresterea metabolismului bazal. Electrostimularea inlatura grasimea nedorita , imbunatateste aspectul fizic , intareste si defineste musculatura, inlatura stresul si durerile musculare, da fermitate muschilor si usureaza fluxului sangvin si prin arderea grasimilor atat de nocive organismului.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The Future of Fitness, Best Fitness System in the world!

Health & Fitness For EVERYONE!

We are here to make people healthier and better striving for success worldwide! 

Learn What It Takes to Climb the Ladder … Step by Step Better!

Norbert Simonis

CEO & Founder, BODY TIME

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

Introducerea BODY TIME X: Sistemul Ultimate CRM și de Marketing pentru Creșterea și Scalarea Afacerii În peisajul digital rapid de astăzi, este crucial pentru afaceri să aibă un sistem comprehensiv CRM (Customer Relationship Management) și de marketing pentru a crește...

Joel

Joel

I began working out when I was 16 years old. I had no idea what I was doing when I first walked into a gym. I would only stay consistent for a few months at a time. As I got older I gained some experience and began to form basic technique while performing strength...

Join Now

Îndeplinește-ți obiectivele cu doar 20 de minute pe săptămână

Pachete flexibile de abonamente, potrivite pentru fiecare persoană în parte în scopul realizării obiectivelor de fitness    Alegeti Locatia Dorita

    FITNESS IN 20 DE MINUTE PE SAPTAMANA.

    Indiferent de orasul in care decizi sa te antrenezi primesti propriul antrenor personal, plan alimentar gratuit, evaluare corporala, echipament complet! Dureaza 20 de minute, timp in care poti arde pana la 700 de calorii! Slabesti intre 1 si 5 kg pe saptamana si iti tonifici musculatura rapid. Rezerva o sedinta de proba si antrenorii nostri te vor contacta in scurt timp pentru detalii suplimentare. Tranforma vara in una activa si fii in forma!

    INSCRIE-TE ACUM