Cum sa ne acceleram metabolismul?

by Mar 21, 2014Uncategorized0 comments

Ce inseamna accelerarea metabolismului? Corpul nostru va arde mai multe calorii, consumand mai multa energie pentru toate activitatile noastre zilnice.

Cum ne putem da seama ca avem un metabolism lent?

– Mancam si apoi avem impresia cateva ore ca avem stomacul plin

– Ne cresc incet unghiile si parul

– Daca bem o cafea dupa ce am mancat, ii simtim efectele doar peste cateva ore

– Nu avem un tranzit intestinal regulat.

 

Ei bine, chiar daca ne-am nascut cu un metabolism mai lent, sau l-am dobandit, nu este totul pierdut. Putem sa ne acceleram metabolismul prin cateva metode destul de simple si la indemana, totul este sa avem vointa.

1.  Un antrenament intens , in prima parte a zilei. Este cunoscut faptul ca intre ora 04:00 dimineata si ora 12:00 la amiaza metabolismul nostru este mult mai rapid, iar antrenamentul fizic in acest interval este de dorit. Astfel vom fi energici si cu chef de munca intreaga zi. Si aici intervenim noi. La Body Time antrenamentul este foarte intens, bine focalizat si cu efecte de lunga durata.

2. Sa nu sarim niciodata peste micul dejun. De ce? Pentru simplul fapt ca servirea micului dejun ne creste metabolismul cu o rata de 10%.

3. Nu este bine sa mancam mult seara.  De ce? Metabolismul nostru este deja incetinit, iar daca mancam mult, si mai ales produse bogate in carbohidrati, acestea au tendinta de a “se pune” mult mai usor.

4. Dezvoltarea masei musculare. De ce? Pentru ca muschii “ard” mai mult decat grasimea. Cu cat avem mai multa masa musculara, pe langa ca suntem mai rezistenti la efort, putem “arde” mai multe calorii, chiar si cand suntem in repaos. Si aici intervenim tot noi, Body Time. Prin antrenamentul nostru dorim atat tonifierea, definirea corpului, cat si accelerareametabolismului.

Asa ca nu ezita, fa-ti programare azi!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The Future of Fitness, Best Fitness System in the world!

Health & Fitness For EVERYONE!

We are here to make people healthier and better striving for success worldwide! 

Learn What It Takes to Climb the Ladder … Step by Step Better!

Norbert Simonis

CEO & Founder, BODY TIME

Joel

Joel

I began working out when I was 16 years old. I had no idea what I was doing when I first walked into a gym. I would only stay consistent for a few months at a time. As I got older I gained some experience and began to form basic technique while performing strength...

Eva

Eva

I’m so grateful to have found Body Time! It has changed me both physically and mentally and this is now a lifestyle change that I’ll adopt forever. I reached my goal weight after one 12 week challenge and truly enjoyed all my meals. I’ve always struggled with being...

FRANCIZA BODY TIME

FRANCIZA BODY TIME

Eşti obosit să lucrezi pentru altcineva? Supărat pe faptul că lucrurile nu avansează în direcția care ți-ai dorit? Eşti îngrijorat că domeniul în care lucrezi este un pericol şi nu ai un viitor sigur? Nu ai curajul necesar pentru a-ți întemeia propria afacere? Uită de...

Join Now

Îndeplinește-ți obiectivele cu doar 20 de minute pe săptămână

Pachete flexibile de abonamente, potrivite pentru fiecare persoană în parte în scopul realizării obiectivelor de fitness    Alegeti Locatia Dorita

    FITNESS IN 20 DE MINUTE PE SAPTAMANA.

    Indiferent de orasul in care decizi sa te antrenezi primesti propriul antrenor personal, plan alimentar gratuit, evaluare corporala, echipament complet! Dureaza 20 de minute, timp in care poti arde pana la 700 de calorii! Slabesti intre 1 si 5 kg pe saptamana si iti tonifici musculatura rapid. Rezerva o sedinta de proba si antrenorii nostri te vor contacta in scurt timp pentru detalii suplimentare. Tranforma vara in una activa si fii in forma!

    INSCRIE-TE ACUM