Celulita

by Aug 17, 2012Uncategorized0 comments

Celulita: Doamnelor, articolul acesta este adresat dumneavoastra. La femei, atunci cand se iau kilograme in plus, acestea tind sa se depuna pe solduri, fese si coapse. Acel surplus de grasime provoaca efectul de coaa de portocala mai ales pe zona coapselor, si toate stim cat de anevoioasa este celulita in zilele de vara cand ezitam sa ne aratam corpul pe plaja din cauza ei.

Din fericire, exista remedii pentru aceasta problema. Nu exista remedii minune, cum ar fi un fier de calcat pentru “santurile” si “gropitele” de pe coapse sau fese, insa se poate rezolva intr-o anumita masura. Ceea ce trebuie retinut este ca nu conteaza numarul de pe cantar, celulita pot avea si femeile slabe si cele cu kilograme in plus. Asadar sa trecem la lucrurile esentiale de stiut despre celulita.
“Celulita” este un nume elegant pentru grasimea care impinge tesutul de sub pielea unei persone. Pentru a verifica daca aveti celulita, apucati o portiune de piele de pe coapsa si daca are aspectul coajei de portocale, inseamna ca aveti celulita. Nu sunteti singura! Majoritatea femeilor si da, chiar si unii barbati, o au.
Celulita nu inseamna numai grasime, este intr-o cantitate destul de mare, dar este grasime care a suferit si este rezultatul circulatiei proaste si a drenajului deficitar. Este ereditara, asa cum anumite boli sunt ereditare si celulita extrema poate fi, insa nutritia, hormonii si stilul de viata joaca un rol important in prezenta ei sau lipsa ei.

Aspectul de coaja de portocale poate fi evitat sau daca il aveti deja, exercitiul fizic, alimentatia si masajul sunt remediile pe care le puteti incerca. Trebuie tinut cont de faptul ca celulita se formeaza si din cauza dereglarilor hormonale, se formeaza inca din pubertate, si ca fiecare corp este diferit. Sunt femei care reactioneaza foarte bine la tratamente si altele care nu au niciun rezultat.
In concluzie, aspectul de celulita poate fi remediat prin sport/fitness, dieta si masaj. Masajul poate fi facut cu periile speciale, cu miscari circulare, spre inima, asta daca in faceti singura daca nu, la salon profesionist.
La Body Time avem program de celulita si masaj, in care tot corpul este masat si celulita este redusa. Cu numai 20 de minute pe saptamana puteti reduce celulita pentru ca programul este foarte intens si rezultatele sunt vizibile.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The Future of Fitness, Best Fitness System in the world!

Health & Fitness For EVERYONE!

We are here to make people healthier and better striving for success worldwide! 

Learn What It Takes to Climb the Ladder … Step by Step Better!

Norbert Simonis

CEO & Founder, BODY TIME

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

Introducerea BODY TIME X: Sistemul Ultimate CRM și de Marketing pentru Creșterea și Scalarea Afacerii În peisajul digital rapid de astăzi, este crucial pentru afaceri să aibă un sistem comprehensiv CRM (Customer Relationship Management) și de marketing pentru a crește...

Join Now

Îndeplinește-ți obiectivele cu doar 20 de minute pe săptămână

Pachete flexibile de abonamente, potrivite pentru fiecare persoană în parte în scopul realizării obiectivelor de fitness    Alegeti Locatia Dorita

    FITNESS IN 20 DE MINUTE PE SAPTAMANA.

    Indiferent de orasul in care decizi sa te antrenezi primesti propriul antrenor personal, plan alimentar gratuit, evaluare corporala, echipament complet! Dureaza 20 de minute, timp in care poti arde pana la 700 de calorii! Slabesti intre 1 si 5 kg pe saptamana si iti tonifici musculatura rapid. Rezerva o sedinta de proba si antrenorii nostri te vor contacta in scurt timp pentru detalii suplimentare. Tranforma vara in una activa si fii in forma!

    INSCRIE-TE ACUM