Ce suplimente ar trebui sa luam inainte de antrenament

by Apr 10, 2014Uncategorized0 comments

Pentru ca suntem diferiti ca oameni, si pentru ca nu ne dorim cu totii aceleasi rezultate, exista mai multe tipuri de suplimente nutritive pentru fiecare dintre noi. Întrebarea e: ce sa luam inainte de antrenamentul la Body Time?

In cele ce urmeaza exista cateva sugestii:

– Suplimentele pe baza de GLUTAMINA: trebuie luate imediat dupa ce  trezire sau dupa efectuarea antrenamentului, pentru ca ajuta la refacerea musculara.

– Suplimentele pe baza de CREATINA: trebuie luate cu 30 de minute inaite de efort, si imediat dupa. Ajuta la hidratarea celulara, la refacerea musculaturii si ofera extra-energie, impiedicand senzatia de oboseala.

– Suplimentele pe baza dePROTEINE DIN ZER: trebuie luate cu 30 de minute inaite de efort, si imediat dupa. Ajuta la cresterea masei musculare, impiedicand senzatia de oboseala.

– Suplimentele pe baza de BCCA( aminoacizi cu catena ramificata): trebuie luate imediat dupa trezire,  cu 30 de minute inainte de efort, si imediat dupa. Ajuta la inlaturarea senzatiei de oboseala din muschi, ajutând la cresterea acestora.

Si acestea sunt doar cateva dintre suplimentele de care puteti beneficia la noi! Va asteptam cu tot ce aveti nevoie, ceea ce aveti nevoie dumneavostra este doar buna dispozitie si chef de antrenament!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The Future of Fitness, Best Fitness System in the world!

Health & Fitness For EVERYONE!

We are here to make people healthier and better striving for success worldwide! 

Learn What It Takes to Climb the Ladder … Step by Step Better!

Norbert Simonis

CEO & Founder, BODY TIME

Joel

Joel

I began working out when I was 16 years old. I had no idea what I was doing when I first walked into a gym. I would only stay consistent for a few months at a time. As I got older I gained some experience and began to form basic technique while performing strength...

Eva

Eva

I’m so grateful to have found Body Time! It has changed me both physically and mentally and this is now a lifestyle change that I’ll adopt forever. I reached my goal weight after one 12 week challenge and truly enjoyed all my meals. I’ve always struggled with being...

FRANCIZA BODY TIME

FRANCIZA BODY TIME

Eşti obosit să lucrezi pentru altcineva? Supărat pe faptul că lucrurile nu avansează în direcția care ți-ai dorit? Eşti îngrijorat că domeniul în care lucrezi este un pericol şi nu ai un viitor sigur? Nu ai curajul necesar pentru a-ți întemeia propria afacere? Uită de...

Join Now

Îndeplinește-ți obiectivele cu doar 20 de minute pe săptămână

Pachete flexibile de abonamente, potrivite pentru fiecare persoană în parte în scopul realizării obiectivelor de fitness    Alegeti Locatia Dorita

    FITNESS IN 20 DE MINUTE PE SAPTAMANA.

    Indiferent de orasul in care decizi sa te antrenezi primesti propriul antrenor personal, plan alimentar gratuit, evaluare corporala, echipament complet! Dureaza 20 de minute, timp in care poti arde pana la 700 de calorii! Slabesti intre 1 si 5 kg pe saptamana si iti tonifici musculatura rapid. Rezerva o sedinta de proba si antrenorii nostri te vor contacta in scurt timp pentru detalii suplimentare. Tranforma vara in una activa si fii in forma!

    INSCRIE-TE ACUM