Carbohidratii

by Aug 14, 2012Uncategorized0 comments

Ce sunt carbohidratii?

Carbohidratii sunt cea mai importanta sursa de energie a corpului. Un gram de carbohidrati suplimenteaza corpul cu energia a 4Kcal. Cel putin 50% din energia ceruta de corp ar trebui oferita de carbohidrati. Cei complecsi, in forma amidonului sau mancarurilor bogate in fibre cum sunt cerealele-produse integrale, legume, fructe, sunt cea mai valoroasa sursa de carbohidrati.

Ar trebui sa aveti grija ca rezerva de carbohidrati sa fie plina inainte de antrenament. Iar asta o puteti face mancand o combinatie de proteine si carbohidrati cu 3-4 ore inaine de a incepe rutina de sport. Astfel, musculatura oboseste mai greu si puteti lucra mai intens. Mai mult de atat, carbohidratii previn o ardere prea mare a proteinelor si astfel puteti inmagazina mai multe in muschi, dupa antrenament.

Daca va simtiti obositi inainte sau in timpul sportului, carbohidratii sunt utili in forma batoanelor proteice cu continut mai mare de carbohidrati. Asadar, atingeti un nivel mai mare al performantei dar dureaza o perioada mai scurta. Dupa antrenament, ar trebui sa reumpleti rezerva de carbohidrati, tinand cont ca ce este in plus, peste masura va fi transformat in grasime.

Pentru mai multe informatii si detalii atat despre antrenament cat si despre suplimentele oferite de noi ne puteti gasi la Body Time!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The Future of Fitness, Best Fitness System in the world!

Health & Fitness For EVERYONE!

We are here to make people healthier and better striving for success worldwide! 

Learn What It Takes to Climb the Ladder … Step by Step Better!

Norbert Simonis

CEO & Founder, BODY TIME

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

Introducerea BODY TIME X: Sistemul Ultimate CRM și de Marketing pentru Creșterea și Scalarea Afacerii În peisajul digital rapid de astăzi, este crucial pentru afaceri să aibă un sistem comprehensiv CRM (Customer Relationship Management) și de marketing pentru a crește...

Join Now

Îndeplinește-ți obiectivele cu doar 20 de minute pe săptămână

Pachete flexibile de abonamente, potrivite pentru fiecare persoană în parte în scopul realizării obiectivelor de fitness    Alegeti Locatia Dorita

    FITNESS IN 20 DE MINUTE PE SAPTAMANA.

    Indiferent de orasul in care decizi sa te antrenezi primesti propriul antrenor personal, plan alimentar gratuit, evaluare corporala, echipament complet! Dureaza 20 de minute, timp in care poti arde pana la 700 de calorii! Slabesti intre 1 si 5 kg pe saptamana si iti tonifici musculatura rapid. Rezerva o sedinta de proba si antrenorii nostri te vor contacta in scurt timp pentru detalii suplimentare. Tranforma vara in una activa si fii in forma!

    INSCRIE-TE ACUM