Antrenament Body Time

by Aug 6, 2012Uncategorized0 comments

Antrenament Body Time: Corpul tau poate mai mult

Tehnologia miha bodytec este un avantaj inovativ care foloseşte principiul antrenamentului prin electrostimulare, fiind deja utilizat de către atleţi profesionişti, fizioterapeuţi şi antrenori personali, precum şi în centrele de fitness, înfrumuseţare şi wellness de elită.

Dezvoltat de profesionisti
Toate programele noastre se bazează pe rezultate şi studii ştiinţifice şi sunt concepute pentru un beneficiu maxim şi simplitate de utilizare pentru clienţii noştri. Impulsuri comfortabile de stimulare controlează toate grupele musculare, inclusiv musculatura adâncă. Aceste impulsuri activează fiecare muşchi în parte mult mai rapid, mult mai frecvent şi mai intens decât metodele tradiţionale.

O senzatie placuta
Cu o senzaţie de mâncărime uşoară şi confortabilă musculatura şi pielea sunt activate în mod simultan la nivelul întregului corp.

Cale sigura spre succes
Printr-un program de antrenament adaptat în mod individual şi cu ajutorul unui antrenor personal, îţi realizez obiectivele de training în timpul cel mai scurt posibil şi cu un efort minim.

NOUTĂŢI. INFORMAŢII. FEEDBACK
– experimentează Body Time!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The Future of Fitness, Best Fitness System in the world!

Health & Fitness For EVERYONE!

We are here to make people healthier and better striving for success worldwide! 

Learn What It Takes to Climb the Ladder … Step by Step Better!

Norbert Simonis

CEO & Founder, BODY TIME

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

Introducerea BODY TIME X: Sistemul Ultimate CRM și de Marketing pentru Creșterea și Scalarea Afacerii În peisajul digital rapid de astăzi, este crucial pentru afaceri să aibă un sistem comprehensiv CRM (Customer Relationship Management) și de marketing pentru a crește...

Joel

Joel

I began working out when I was 16 years old. I had no idea what I was doing when I first walked into a gym. I would only stay consistent for a few months at a time. As I got older I gained some experience and began to form basic technique while performing strength...

Join Now

Îndeplinește-ți obiectivele cu doar 20 de minute pe săptămână

Pachete flexibile de abonamente, potrivite pentru fiecare persoană în parte în scopul realizării obiectivelor de fitness    Alegeti Locatia Dorita

    FITNESS IN 20 DE MINUTE PE SAPTAMANA.

    Indiferent de orasul in care decizi sa te antrenezi primesti propriul antrenor personal, plan alimentar gratuit, evaluare corporala, echipament complet! Dureaza 20 de minute, timp in care poti arde pana la 700 de calorii! Slabesti intre 1 si 5 kg pe saptamana si iti tonifici musculatura rapid. Rezerva o sedinta de proba si antrenorii nostri te vor contacta in scurt timp pentru detalii suplimentare. Tranforma vara in una activa si fii in forma!

    INSCRIE-TE ACUM