Vrei sa slabesti si nu ai timp sa mergi la sala de fitness?

by Mar 18, 2013Uncategorized0 comments

Vrei sa slabesti si nu ai timp sa mergi la sala de fitness? Body Time este solutia! La Body Time, iti antrenezi toate grupele musculare in doar 20 de minute si numai o singura data pe saptamana.

Nu crezi ce iti spunem? Ce ai de pierdut daca incerci macar o data. Te vei convinge, dupa o singura sedinta de proba. Slabesti, tonifiezi si iti modelezi corpul cu cel mai mic efort necesar si in cel mai scurt timp posibil. Totul este posibil cu aparatura pe care o detinem , cea mai moderna pe piata romaneasca, adusa din Germania.

Conceptul Body Time, este nou pe piata si trebuie testat, altfel nu o sa stii niciodata ce se intimpla la noi si cat de eficient este acest antrenament.
Acum, puteți beneficia de cel mai complet si sanatos concept de fitness, recomandat si folosit cu mare succes in Germania, NOU in Romania. Aparatura este din Germania si este recomandata de medici din Germania. Este cel mai performant concept de fitness existent in acest moment pe piata.

S-au facut studii la Facultatea de Medicina si Sport din Bayreuth Nuerenberg Germania. Studiile s-au realizat pe term lung si scurt, cu o sedinta pe saptamana, dar si mai multe. Cu o ședința pe saptamana s-au obtinut cele mai bune rezultate si s-a continuat in acest ritm. Cu o sedinta pe sapatamana ( 20 de minute antrenament intensiv ) obtinem rezultate incredibil de bune. Foarte multi sportivi de performanta folosesc Miha Bodytec si acest concept complex si complet de antrenament. De exemplu Echipa de handball a Frantei, campioana in acest moment, echipa de fotball Bayern Muenchen din Germania, echipele de Formula 1 din Germania, astronautii de la NASA…etc.

Conceptul Body Time, este nou pe piata si trebuie testat, altfel nu o sa stii niciodata ce se intimpla la noi si cat de eficient este acest antrenament.
Va incurajam sa va informati despre acest concept de fitness revolutionar denumit – EMS Antrenament. La o simpla cautare pe net o sa observati ce se intampla pe piata din Germania si Ungaria. Este NOU in Romania, dar testat si retestat pe piata europeana si nu numai.
De acum, puteti beneficia si dumneavoastra de aceasta oportunitate extraordinara. Iti antrenezi tot corpul, in doar 20 de minute si numai odata pe saptamana. Printr-un program de antrenament adaptat in mod individual si cu ajutorul unui antrenor personal, iti realizezi obiectivele de training in timpul cel mai scurt posibil si cu un efort minim.

Uita de eforturile de a slabi si nu mai pierde timp pretios.
Body Time este tot ce ai nevoie!

INCEARCA SI TU SI TE VEI CONVINGE!

“20 de minute pe saptamana pentru o viata perfecta”

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The Future of Fitness, Best Fitness System in the world!

Health & Fitness For EVERYONE!

We are here to make people healthier and better striving for success worldwide! 

Learn What It Takes to Climb the Ladder … Step by Step Better!

Norbert Simonis

CEO & Founder, BODY TIME

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

Introducerea BODY TIME X: Sistemul Ultimate CRM și de Marketing pentru Creșterea și Scalarea Afacerii În peisajul digital rapid de astăzi, este crucial pentru afaceri să aibă un sistem comprehensiv CRM (Customer Relationship Management) și de marketing pentru a crește...

Joel

Joel

I began working out when I was 16 years old. I had no idea what I was doing when I first walked into a gym. I would only stay consistent for a few months at a time. As I got older I gained some experience and began to form basic technique while performing strength...

Join Now

Îndeplinește-ți obiectivele cu doar 20 de minute pe săptămână

Pachete flexibile de abonamente, potrivite pentru fiecare persoană în parte în scopul realizării obiectivelor de fitness    Alegeti Locatia Dorita

    FITNESS IN 20 DE MINUTE PE SAPTAMANA.

    Indiferent de orasul in care decizi sa te antrenezi primesti propriul antrenor personal, plan alimentar gratuit, evaluare corporala, echipament complet! Dureaza 20 de minute, timp in care poti arde pana la 700 de calorii! Slabesti intre 1 si 5 kg pe saptamana si iti tonifici musculatura rapid. Rezerva o sedinta de proba si antrenorii nostri te vor contacta in scurt timp pentru detalii suplimentare. Tranforma vara in una activa si fii in forma!

    INSCRIE-TE ACUM