Vital Drink

by Feb 23, 2013Uncategorized0 comments

Vitaldrink

Vital Drink de la Best Body Nutrition este un concentrat pentru prepararea unei bauturi slaba in calorii. Ajuta la recuperarea cerintelor lichide zilnice. Deoarece corpul uman este 80 % apa si nu este capabil sa inmagazineze surplus copios de apa, diferenta zilnica de apa trebuie sa fie suplimentata. Ar trebui sa fie in jur de 2,5 litri si pe o ora de sport inca un litru in plus. Bauturile cu vitamine si minerale sunt ideale pentru atleti pentru ca odata cu transpiratia se pierd in timpul antrenamentului. Vital Drink ul este imbogatit cu vitaminele B1, B6, B12 and niacina. Vitamina B1 sustine energia, metabolismul metabolism si functiile normale ale sistemului nervos. Vitamin B6 sustine functionarea normala a sistemului nervos si a sistemului imunitar cat si a metabolismului. Vitamin B12 ajuta la divizia celulara. Magneziul adaugat contribuie la acest efect. Magneziul sustine balansul electrolit, metabolismul normal energiei, functia normala a muschilor, divizia celulara, mentinerea oaselor normale si a dintilor si sinteza normala a proteinei. Mai mult, concentratul este imbogatit cu L-carnitine care este un factor important in metabolism pentru ca transporta lantul de grasimi si il arde in energie.
Vital Drink este disponibil in 18 arome diferite.
Adauga 9 ml de concentrat la 720 ml de apa pentru a pregati o portie. Este preferabil de consumat la antrenament sau inainte pentru a acoperi cerintele lichide necesare.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The Future of Fitness, Best Fitness System in the world!

Health & Fitness For EVERYONE!

We are here to make people healthier and better striving for success worldwide! 

Learn What It Takes to Climb the Ladder … Step by Step Better!

Norbert Simonis

CEO & Founder, BODY TIME

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

Introducerea BODY TIME X: Sistemul Ultimate CRM și de Marketing pentru Creșterea și Scalarea Afacerii În peisajul digital rapid de astăzi, este crucial pentru afaceri să aibă un sistem comprehensiv CRM (Customer Relationship Management) și de marketing pentru a crește...

Join Now

Îndeplinește-ți obiectivele cu doar 20 de minute pe săptămână

Pachete flexibile de abonamente, potrivite pentru fiecare persoană în parte în scopul realizării obiectivelor de fitness    Alegeti Locatia Dorita

    FITNESS IN 20 DE MINUTE PE SAPTAMANA.

    Indiferent de orasul in care decizi sa te antrenezi primesti propriul antrenor personal, plan alimentar gratuit, evaluare corporala, echipament complet! Dureaza 20 de minute, timp in care poti arde pana la 700 de calorii! Slabesti intre 1 si 5 kg pe saptamana si iti tonifici musculatura rapid. Rezerva o sedinta de proba si antrenorii nostri te vor contacta in scurt timp pentru detalii suplimentare. Tranforma vara in una activa si fii in forma!

    INSCRIE-TE ACUM