Timpul este pretios! De ce sa-l irosesti?

by Jan 5, 2014Uncategorized0 comments

Prima sedinta la doar 59 de lei.

Timpul este pretios! De ce sa-l irosesti?

Traim intr-o lume in continua miscare, o lume in care timpul este cel mai de pret lucru. Antrenamentul EMS vina in intampinarea persoanelor ocupate, a celor care nu-si permit sa petreaca ore intregi la sala de fitness, persoanelor pentru care sanatate si aspectul fizic este important, dar nu reusesc sa-si atinga scopurile din cauza lipsei de timp.

Vrei sa slabesti? Vrei sa-ti tonifici musculatura? Poate chiar cresterea masei musculare? Body Time este solutia! Folosind cea mai noua tehnologie din domeniul fitness-ului: antrenamentul ce combina miscarea cu electrostimularea musculara (EMS), puteti sa va atinge-ti scopul cu usurinta si cu o investitie minima de timp (cu doar 20 de minute pe saptamana).

Body Time este solutia perfecta pentru obiectivul tau! Ajungem la rezultate uluitoare intr-un timp scurt. Tesutul adipos si greutatea este redusa, musculatura devine definita, puterea si anduranta cresc considerabil.

De ce doar 20 de minute pe saptamana?

Deoarece antrenam intreaga musculatura scurt si eficient. Organismul are nevoie de aproximativ 7 zile pentru a repara microleziunile create la nivelul tesutului muscular. Asta inseamna un consum caloric mai mare si rezultate pe masura.

Body Time recomanda electrostimulare musculara:

 • pentru slabirea, tonifierea si cresterea masei musculare, alaturi de o alimentatie sanatoasa.
 • pentru intarirea musculaturii celor cu afectiuni articulare (artroza, artrita) si afectiuni ale coloanei vertebrale (hernie de disc, dureri de spate, etc).
 • sportivilor de performanta, activand cu pana la 30-35% mai multe fibre musculare decat prin intermediul altor activitati fizice.
 • pentru reabilitarea musculaturii dupa interventii chirurgicale.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The Future of Fitness, Best Fitness System in the world!

Health & Fitness For EVERYONE!

We are here to make people healthier and better striving for success worldwide! 

Learn What It Takes to Climb the Ladder … Step by Step Better!

Norbert Simonis

CEO & Founder, BODY TIME

Joel

Joel

I began working out when I was 16 years old. I had no idea what I was doing when I first walked into a gym. I would only stay consistent for a few months at a time. As I got older I gained some experience and began to form basic technique while performing strength...

Eva

Eva

I’m so grateful to have found Body Time! It has changed me both physically and mentally and this is now a lifestyle change that I’ll adopt forever. I reached my goal weight after one 12 week challenge and truly enjoyed all my meals. I’ve always struggled with being...

FRANCIZA BODY TIME

FRANCIZA BODY TIME

Eşti obosit să lucrezi pentru altcineva? Supărat pe faptul că lucrurile nu avansează în direcția care ți-ai dorit? Eşti îngrijorat că domeniul în care lucrezi este un pericol şi nu ai un viitor sigur? Nu ai curajul necesar pentru a-ți întemeia propria afacere? Uită de...

Join Now

Îndeplinește-ți obiectivele cu doar 20 de minute pe săptămână

Pachete flexibile de abonamente, potrivite pentru fiecare persoană în parte în scopul realizării obiectivelor de fitness  Alegeti Locatia Dorita

  FITNESS IN 20 DE MINUTE PE SAPTAMANA.

  Indiferent de orasul in care decizi sa te antrenezi primesti propriul antrenor personal, plan alimentar gratuit, evaluare corporala, echipament complet! Dureaza 20 de minute, timp in care poti arde pana la 700 de calorii! Slabesti intre 1 si 5 kg pe saptamana si iti tonifici musculatura rapid. Rezerva o sedinta de proba si antrenorii nostri te vor contacta in scurt timp pentru detalii suplimentare. Tranforma vara in una activa si fii in forma!

  INSCRIE-TE ACUM