Timpul – dușmanul nostru!

by Jan 22, 2014Uncategorized0 comments

   Te-ai plictisit să mergi la sala de forță? N-ai timp și nici dispoziție? Stai prea multe ore la birou și când pleci de acolo nu vezi altceva decât un pat pufos și o masă copioasă? Comoditatea ta atinge cele mai înalte cote și n-ai chef să îți cari rucsacul? Vii de la mall unde ai băut o cafea cu lapte și frișcă multă în compania celei mai bune prietene și n-ai hainele de sala la tine? Acum ai soluția – Body Time!

    Doar aici găsești tot îți trebuie pentru un antrenament complet. Așadar, folosește-ți timpul cu cap! Ai nevoie de doar 20 de minute pe săptămână pentru ca trupul tău să fie atracția celor care te privesc.

    Într-un cadru cald, prietenesc și modern te poți antrena susținut de unul dintre instructorii noștri pregătiți special pentru ca tu să beneficiezi de cele mai bune servicii. Împreună cu ei, vei alege antrenamentul care ți se potrivește în funcție de obiectivele tale: tonifiere, slăbire, definire, masă musculară. La Body Time te antrenezi o dată pe săptămână în 20 de minute, obținând astfel efectul echivalent a 10 ore de antrenament petrecute la o sală clasică.

   Body Time este cel mai modern concept german de întreținere corporală cu antrenor personal care îmbină fitness-ul cu electrostimularea. Este o metodă recent lansată pe piață care folosește electrostimularea prin impulsuri electrice. Are capacitatea de a fi folosită ca antrenament pentru atleți, pentru persoanele interesate de sănătate și întreținere corporală, are efect terapeutic pentru persoanele care au probleme locomotorii.

   De ce doar 20 de minute pe săptămână?!                                                

   Sună puțin ireal, dar este cât se poate de adevărat! În doar 20 de minute, cât este recomandat antrenamentul, muschii tăi vor fi lucrați permanent și stimulați atât de intens, încât nu este nevoie de mai mult! Încearcă și convinge-te singur!

    Două cuvinte îți pot demonstra că viața ta poate lua o altă turnură: Body Time!!!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The Future of Fitness, Best Fitness System in the world!

Health & Fitness For EVERYONE!

We are here to make people healthier and better striving for success worldwide! 

Learn What It Takes to Climb the Ladder … Step by Step Better!

Norbert Simonis

CEO & Founder, BODY TIME

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

Introducerea BODY TIME X: Sistemul Ultimate CRM și de Marketing pentru Creșterea și Scalarea Afacerii În peisajul digital rapid de astăzi, este crucial pentru afaceri să aibă un sistem comprehensiv CRM (Customer Relationship Management) și de marketing pentru a crește...

Joel

Joel

I began working out when I was 16 years old. I had no idea what I was doing when I first walked into a gym. I would only stay consistent for a few months at a time. As I got older I gained some experience and began to form basic technique while performing strength...

Join Now

Îndeplinește-ți obiectivele cu doar 20 de minute pe săptămână

Pachete flexibile de abonamente, potrivite pentru fiecare persoană în parte în scopul realizării obiectivelor de fitness    Alegeti Locatia Dorita

    FITNESS IN 20 DE MINUTE PE SAPTAMANA.

    Indiferent de orasul in care decizi sa te antrenezi primesti propriul antrenor personal, plan alimentar gratuit, evaluare corporala, echipament complet! Dureaza 20 de minute, timp in care poti arde pana la 700 de calorii! Slabesti intre 1 si 5 kg pe saptamana si iti tonifici musculatura rapid. Rezerva o sedinta de proba si antrenorii nostri te vor contacta in scurt timp pentru detalii suplimentare. Tranforma vara in una activa si fii in forma!

    INSCRIE-TE ACUM