Timing-ul in alimentatia ta!

by May 27, 2014Uncategorized0 comments

Timing-ul in alimentatia ta!

Una dintre cele mai frecvente intrebari legate de alimentatie “Ce ar trebui sa mananc inainte si dupa un antrenament?”
Uneori, raspunsul depinde mai mult de atlet si de activitatea lui specifica, dar exista unele adevaruri comune care se aplica pentru nutritia pre si post antrenament.

Nu treceti peste carbohidrati!
Carbohidratii sunt combustibili pentru “motor” -ul corpului (de exemplu , muschii). Cu cat motorul lucreaza mai lent, cu atat aveti nevoie de mai multi carbohidrati pentru a continua.
Cu cat timp inainte de un antrenament ar trebui sa mananc ? Raspunsul? Depinde .
Ca o regula generala, cel mai bine este sa nu mancati imediat inainte de un antrenament, pentru ca in timp ce muschii incearca sa-si faca treaba, simultan stomacul incearca sa digere alimentele. Aceste cereri concurente sunt o provocare pentru performantele optime. Mai mult de atat, mancand prea aproape de inceperea unui antrenament poate cauza disconfort gastro-intestinal in timp ce va antrenati.
In mod ideal, ar trebui sa va alimentati corpul cu aproximativ 1-3 ore inainte de antrenament in functie de modul in care corpul tolereaza alimentele. Experimentati sa vedeti ce interval de timp functioneaza cel mai bine pentru corpul dvs.

Iata cateva sugestii pentru masa pre antrenament:
Unt de arahide si banane
Iaurt grecesc cu fructe de padure
Fulgi de ovaz cu lapte degresat si fructe
Un mar si unt de migdale sau de arahide
Un pumn de nuci si stafide ( stafide doua parti : o parte nuci )

Observati ca fiecare din cele de mai sus includ unele proteine, precum si carbohidrati . Carbohidratii sunt combustibilii de care corpul are nevoie. Proteinele ​​sunt cele ce reconstruiesc si repara, dar, de asemenea, “pompeaza” pentru a face loc aminoacizilor disponibili pentru muschi. Cantitatea de proteine ​​si carbohidrati in sistemul dvs. este chiar mai importanta dupa antrenament.
Corpul foloseste energia stocata (glicogen) in muschi prin antrenament intens, dar dupa antrenament, aveti nevoie sa refaceti nutritivele pierdute. Ce e de facut?
Cat mai curand posibil dupa antrenament, corpul dvs trebuie sa primeasca carbohidrati si proteine. Acest lucru da muschilor capacitatea de a reface glicogenii pierduti prin cursurile de formare si ajuta muschii obositi sa se reconstruiasca si sa-i repare cu proteine ​​si aminoacizi disponibili.
Se recomanda alimentatia in termen de 15 la 20 de minute dupa antrenament, cu un raport de 3:1 de carbohidrati si proteine ​​pentru repararea muschilor si o masa mixt la 3-4 ore inainte.

Mesele dupa antrenament includ:
Un shake de recuperare post – antrenament
Lapte dietetic
Curcan pe o folie de cereale integrale cu legume
Iaurt cu fructe de padure

Oferta de mai sus,
in principal carbohidratii si unele proteine ​​sunt convenabile. Primele sunt cele mai benefice pentru ca sunt lichide si de asemenea ajuta la rehidratarea organismului.

Retineti!
Corpul are nevoie de carbohidrati pentru a alimenta muschii pe care ii lucreaza.
Proteinele sunt acolo pentru a ajuta la construirea si repararea lor.
E benefica o combinatie a celor doua in corpul dumneavoastra cu 1-3 ore inainte de antrenament si in termen de 20 de minute dupa antrenament.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The Future of Fitness, Best Fitness System in the world!

Health & Fitness For EVERYONE!

We are here to make people healthier and better striving for success worldwide! 

Learn What It Takes to Climb the Ladder … Step by Step Better!

Norbert Simonis

CEO & Founder, BODY TIME

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

Introducerea BODY TIME X: Sistemul Ultimate CRM și de Marketing pentru Creșterea și Scalarea Afacerii În peisajul digital rapid de astăzi, este crucial pentru afaceri să aibă un sistem comprehensiv CRM (Customer Relationship Management) și de marketing pentru a crește...

Joel

Joel

I began working out when I was 16 years old. I had no idea what I was doing when I first walked into a gym. I would only stay consistent for a few months at a time. As I got older I gained some experience and began to form basic technique while performing strength...

Join Now

Îndeplinește-ți obiectivele cu doar 20 de minute pe săptămână

Pachete flexibile de abonamente, potrivite pentru fiecare persoană în parte în scopul realizării obiectivelor de fitness    Alegeti Locatia Dorita

    FITNESS IN 20 DE MINUTE PE SAPTAMANA.

    Indiferent de orasul in care decizi sa te antrenezi primesti propriul antrenor personal, plan alimentar gratuit, evaluare corporala, echipament complet! Dureaza 20 de minute, timp in care poti arde pana la 700 de calorii! Slabesti intre 1 si 5 kg pe saptamana si iti tonifici musculatura rapid. Rezerva o sedinta de proba si antrenorii nostri te vor contacta in scurt timp pentru detalii suplimentare. Tranforma vara in una activa si fii in forma!

    INSCRIE-TE ACUM