Tehnologia EMS

by Dec 30, 2013Uncategorized0 comments

Tehnologia EMS ( Electro Stimulare Musculară) face sportul mai uşor şi eficient pentru cei ocupaţi sau pentru cei care aleg calea cea mai rapidă şi mai uşoară Speedfitness este generaţia cea mai nouă a aparatelor EMS. Impulsurile electrice, care ajung în acelaşi timp pe tot corpul, efectuează contracţii musculare intense, lucru care ar fi greu de făcut numai prin concentrare şi cu ajutorul gantelelor.
20 de minute de activitate musculară pură – fără solicitarea ligamentelor şi a tendoanelor – rezultatul este arderea caloriilor acumulate, reducerea în greutate, diminuarea celulitei prin creşterea elasticităţii pielii, stare de confort – prin reducerea durerilor, rezistenţă şi vitalitate!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The Future of Fitness, Best Fitness System in the world!

Health & Fitness For EVERYONE!

We are here to make people healthier and better striving for success worldwide! 

Learn What It Takes to Climb the Ladder … Step by Step Better!

Norbert Simonis

CEO & Founder, BODY TIME

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

Introducerea BODY TIME X: Sistemul Ultimate CRM și de Marketing pentru Creșterea și Scalarea Afacerii În peisajul digital rapid de astăzi, este crucial pentru afaceri să aibă un sistem comprehensiv CRM (Customer Relationship Management) și de marketing pentru a crește...

Join Now

Îndeplinește-ți obiectivele cu doar 20 de minute pe săptămână

Pachete flexibile de abonamente, potrivite pentru fiecare persoană în parte în scopul realizării obiectivelor de fitness    Alegeti Locatia Dorita

    FITNESS IN 20 DE MINUTE PE SAPTAMANA.

    Indiferent de orasul in care decizi sa te antrenezi primesti propriul antrenor personal, plan alimentar gratuit, evaluare corporala, echipament complet! Dureaza 20 de minute, timp in care poti arde pana la 700 de calorii! Slabesti intre 1 si 5 kg pe saptamana si iti tonifici musculatura rapid. Rezerva o sedinta de proba si antrenorii nostri te vor contacta in scurt timp pentru detalii suplimentare. Tranforma vara in una activa si fii in forma!

    INSCRIE-TE ACUM