SUPLU SI SOLID

Body Time EMS Fitness | Training in just 20 minutes

O FORŢĂ NOUĂ CA SĂ AI CORPUL AŞA CUM ÎL VREI

miha bodytec începe acolo unde metodele tradiţionale de training se termină: aproape toate grupele musculare sunt activate şi antrenate în mod simultan pe baza unui program individualizat – este stimulată chiar şi musculatura adâncă de pe talie şi şolduri! Activitatea enzimatică şi metabolică creşte la fel ca şi consumul de energie. Masa musculară începe să crească, grăsimea în exces este transformată în energie şi scade cu succes – acest efect persistă ore întregi după terminarea programului de antrenament! Rezultatele sunt vizibile: tonifiere eficientă şi susţinută prin întărirea musculaturii cu o reducere simultană a grăsimii corporale.

SUPLEŢE ŞI SOLIDITATE NATURALĂ – ANTRENAMENT PENTRU ÎNTREGUL CORP CU miha bodytec
Contracţiile puternice ale musculaturii stimulează producerea colagenului şi fluxul de sânge în piele. Consumul de energie creşte pentru o perioadă lungă. Efecte pozitive: greutatea şi grăsimea sunt reduse în timp ce metabolismul este accelerat. În mod particular grăsimea depusă pe talie şi şolduri poate fi combătută cu eficienţă. Musculatura iese în evidenţă şi până la o anumită vârstă şi celulita poate fi prevenită sau tratată.

SLĂBEŞTE – TONIFICĂ – ÎNTĂREŞTE: SUCCES VIZIBIL LA TOATE NIVELELE
Fie vorba de talie suplă, musculatură întărită sau mai puţină grăsime – studiile au confirmat efectele antrenamentului cu miha bodytec*:

 • 87% a participanţilor au raportat entuziasmaţi efecte vizibile de tonifiere; percepţia despre corpul pe care îl au a fost în mod substanţial mai pozitivă,
 • 89% s-au simţit mai puternici şi solizi după antrenament,
 • După 6 săptămâni de antrenament cu EMS training, grăsimea corporală a fost redusă cu 4%,
 • Doamnele au slăbit cu 1,5 cm în talie şi şolduri.
 • Bărbaţii au redus cu 2,3 cm circumferinţa abdominală şi au crescut între 1 – 2 cm musculatura braţelor, picioarelor şi pieptului,
 • Persoanele supraponderale au slăbit în medie cu 3,5 kg şi au scăzut grăsimea corporală cu 9%, circumferinţa taliei cu 6,5 cm, circumferinţa braţelor cu 2 cm după doar 13 săptămâni de antrenament.
 • Persoanele peste vârsta de 65 ani au reuşit să reducă grăsimea abdominală cu 6,8% şi circumferinţa taliei cu 6 cm, chiar şi la un nivel de training redus de 30 de minute la fiecare cinci zile.

Body Time – TONIFIERE EFICIENTĂ, EXECUTAT CU PRECIZIE!
**Sursa: Studii efectuate la Universitatea din Bayreuth (Boeckh-Behrens/Vatter 2003, Boeckh-Behrens/Walz/Niewöhner 2003, Boeckh-Behrens/Sebelefsky/Grützmacher 2002, Boeckh-Behrens/Stötzel/Benner 2003, Boeckh-Behrens/Treu 2002), un studiu al Universităţii Friedrich Alexander Erlangen- Nuremberg (Kemmler/Birlauf/von Stengel 2009), studii din iniţiativă proprie.

FUNCTII SI EFECTE

Spre deosebire de aparatele convenționale de EMS training, Miha Bodytec stimulează în mod simultan toate grupele musculare, agoniste, antagoniste și musculatura scheletică. Toate grupele musculare sunt păstrate active printr-un program individualizat…

POTRIVIT PENTRU SPORT

FORŢĂ NOUĂ PENTRU PERFORMANŢE ÎNALTE

În zilele noastre, mai mult ca oricând, un corp atletic este considerat un simbol al succesului. Ca să ţii pasul, ai nevoie de o bogăţie de rezerve. Cu toate acestea,

DECE BODY TIME

De ce să alegeți Body Time?

Dacă vreți să vă schimbați viața în doar 20 de minute, citiți cu atenție informațiile de mai jos și încercați ceva nou care o să vă ajute foarte mult!

Join Now

Îndeplinește-ți obiectivele cu doar 20 de minute pe săptămână

Pachete flexibile de abonamente, potrivite pentru fiecare persoană în parte în scopul realizării obiectivelor de fitness  Alegeti Locatia Dorita

  FITNESS IN 20 DE MINUTE PE SAPTAMANA.

  Indiferent de orasul in care decizi sa te antrenezi primesti propriul antrenor personal, plan alimentar gratuit, evaluare corporala, echipament complet! Dureaza 20 de minute, timp in care poti arde pana la 700 de calorii! Slabesti intre 1 si 5 kg pe saptamana si iti tonifici musculatura rapid. Rezerva o sedinta de proba si antrenorii nostri te vor contacta in scurt timp pentru detalii suplimentare. Tranforma vara in una activa si fii in forma!

  INSCRIE-TE ACUM