Potrivit pentru sport

Body Time EMS Fitness | Training in just 20 minutes

FORŢĂ NOUĂ PENTRU PERFORMANŢE ÎNALTE

În zilele noastre, mai mult ca oricând, un corp atletic este considerat un simbol al succesului. Ca să ţii pasul, ai nevoie de o bogăţie de rezerve. Cu toate acestea, antrenamentul de forţă, de rapiditate sau de rezistenţă consumă foarte mult timp şi energie. Toate aceste obiective pot fi realizate acum cu ajutorul unei metode eficiente şi cu economie de timp: Body Time – Exclusive Training!

MAI MULTĂ FORŢĂ ŞI REZISTENŢĂ PENTRU O BAZĂ SOLIDĂ Forţa musculară joacă un rol important, fiind o bază a performanţei individuale. Performanţe excepţionale sunt posibile doar cu o stabilitate musculară. Musculatură adâncă, stabilizatoare poate fi activat foarte greu prin metodele de antrenament convenţional. Tocmai prin activarea simultană a tuturor grupelor musculare, face Miha Bodytec posibil un antrenament eficient cu economie de timp. Stresul unilateral este evitat şi orice dezechilibru muscular este redus. Antrenamentul poate fi combinat cu mişcări active sport-specifice. În acest fel, forţa dezvoltată va contribui, într-un mod eficient la mişcările sportului practicat. Astfel, nu va fi o necesitate absolută separarea strictă a training-ului de dezvoltare a forţei fizice generale de antrenamentul de performanţă sport-specifică, cel din urmă fiind asociat cu un stres mai sever şi un consum mai mare de energie.

TOTUL SE REDUCE LA VITEZĂ – MAI MULTĂ FORŢĂ CU BODY TIME Miha Bodytec starts out where traditional practices leave off : While conventional methods only make possible maximum performance by boosting strength, training with miha body tec also increases speed of movement – without heavy stresses on the passive musculoskeletal system! Electrical pulses control the fast-twitch muscle fibers especially effectively and directly – no small advantage. It makes Miha Bodytec nearly indispensable to the performance-oriented athlete!

PUR ŞI SIMPLU MAI MULT SUCCES – Body TimeIndiferent dacă vreţi mai sus, mai rapid sau mai departe – studiile asupra miha bodytec au demonstrat eficienţa acestuia*:

 • miha bodytec este singura metodă de antrenament care creşte performanţa maximă prin îmbunătăţirea capacităţii de mişcare rapidă.
 • O creştere a performanţei a fost constatată în cazul a 84% dintre persoanele studiate!
 • Forţa maximă a înregistrat deja o creştere după 4 sesiuni de antrenament.
 • La 71% dintre participanţi s-a constatat o creştere semnificativă a rezistenţei!
 • Valorile de forţă şi rezistenţă au înregistrat creşteri de 108% după 12 sesiuni de training!
 • După doar 4 săptămâni de antrenament performanţa maximă a crescut cu 30%!
 • Viteza de contracţie musculară a crescut cu 22%. Forţa explosivă a musculaturii adânci a înregistrat şi creşteri de 74%!

Valorile înregistrate demonstrează faptul că antrenamentul EMS este cu până la 40% mai intensiv decât metodele de training de forţă tradiţionale cu greutăţi! Body Time – PERFORMANŢE ÎNALTE LA O SINGURĂ APĂSARE DE BUTON! Acordă-ţi corpului o şansă – începe astăzi! *Sursa: Studii de la Universitatea din Bayreuth (Boeckh-Behrens et al. 2002-2006) şi Universitatea Germană de Sport  Koln (Kleinöder/Kreuzer/Speicher 2006-2008)

Join Now

Îndeplinește-ți obiectivele cu doar 20 de minute pe săptămână

Pachete flexibile de abonamente, potrivite pentru fiecare persoană în parte în scopul realizării obiectivelor de fitness  Alegeti Locatia Dorita

  FITNESS IN 20 DE MINUTE PE SAPTAMANA.

  Indiferent de orasul in care decizi sa te antrenezi primesti propriul antrenor personal, plan alimentar gratuit, evaluare corporala, echipament complet! Dureaza 20 de minute, timp in care poti arde pana la 700 de calorii! Slabesti intre 1 si 5 kg pe saptamana si iti tonifici musculatura rapid. Rezerva o sedinta de proba si antrenorii nostri te vor contacta in scurt timp pentru detalii suplimentare. Tranforma vara in una activa si fii in forma!

  INSCRIE-TE ACUM