FUNCTII SI EFEFCTE

Body Time EMS Fitness | Training in just 20 minutes

Spre deosebire de aparatele convenționale de EMS training, Miha Bodytec stimulează în mod simultan toate grupele musculare, agoniste, antagoniste și musculatura scheletică. Toate grupele musculare sunt păstrate active printr-un program individualizat – antrenamentul putând fi realizat culcat, într-o poziție pasivă, sau într-un mod activ, efectuând exerciții statice (în picioare) sau chiar mișcări dinamice complexe. Nu există limite de intensitate și măsură – de la un training de succes la altul.

EFECT INTENSIV

Ceea ce este posibil prin antrenamentul continuu la o sală de fitness, acum este disponibil prin electrostimulare musculară, într-un timp mult mai scurt. Utilizatorii profită imediat de avantajele electrizante, fiindcă se obține rapid o creștere a performanțelor fizice. Succesul este vizibil și tangibil rapid, grăsimea și greutatea corporală scade în timp ce masa musculara, forța fizică, puterea și rezistența cresc, zonele problemă sunt întărite, mobilitatea și dispoziția generală, îmbunătățite. Nu numai că sună tentant, dar este adevărat!

TIMPUL ESTE UN LUX!

Timpul liber este un lux – mult prea scump pentru a-l petrece cu sesiuni de antrenament lungi, obositoare și ineficiente. Miha Bodytec combină luxul timpului liber cu dorința de mișcare fără compromisuri: de la 10 până la 30 de minute de antrenament/sesiune, sunt suficiente pentru atingerea în doar câteva săptămâni, a unor rezultate tangibile.

APLICABILITATE

Aparatul Miha Bodytec este un instrument versatil și loial, are aplicabilitate în diverse domenii, combinat cu mobilitate și utilizare simplă. Acest „antrenor personal” este cel mai bun prieten al utilizatorului – acasă, în timpul călătoriei, la fitness, la terapie sau pentru pregătirea în sporturi de performanță.

Join Now

Îndeplinește-ți obiectivele cu doar 20 de minute pe săptămână

Pachete flexibile de abonamente, potrivite pentru fiecare persoană în parte în scopul realizării obiectivelor de fitness    Alegeti Locatia Dorita

    FITNESS IN 20 DE MINUTE PE SAPTAMANA.

    Indiferent de orasul in care decizi sa te antrenezi primesti propriul antrenor personal, plan alimentar gratuit, evaluare corporala, echipament complet! Dureaza 20 de minute, timp in care poti arde pana la 700 de calorii! Slabesti intre 1 si 5 kg pe saptamana si iti tonifici musculatura rapid. Rezerva o sedinta de proba si antrenorii nostri te vor contacta in scurt timp pentru detalii suplimentare. Tranforma vara in una activa si fii in forma!

    INSCRIE-TE ACUM