Succesul Body Time

by Sep 12, 2014Uncategorized0 comments

Multora nu le vine a crede ce rezultate pozitive poate avea efectul Body Time. Nu este de mirare ca este un concept nou si foarte deosebit. Nu facem nimic iesit din comun, doar folosim un efect natural al corpului nostru. Fiecare parte a musculaturii noastre este stimulata saptamanal de un impuls bipolar care este emis de catre organismul nostru permanent, astfel  simtindu-ne mult mai bine, iar rezultatele dorite fiind vizibile mult mai repede.
Body Time.
Succesul Body Time nu se bazeaza numai pe tehnologia aceasta inovatoare dar si pe îngrijire personală intensivă. Nu va antrenati niciodata fara antrenorul vostru personal. Ce alta sala va ofera un asemenea serviciu? Unul din cele mai mari avantaje este ca puteti lucra cu antrenorul personal exact zonele corpului unde aveti probleme si le rezolvati! Acest antrenament este deosebit si personal diferentiind Body Time de alte sali conventionale.

 

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The Future of Fitness, Best Fitness System in the world!

Health & Fitness For EVERYONE!

We are here to make people healthier and better striving for success worldwide! 

Learn What It Takes to Climb the Ladder … Step by Step Better!

Norbert Simonis

CEO & Founder, BODY TIME

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

Introducerea BODY TIME X: Sistemul Ultimate CRM și de Marketing pentru Creșterea și Scalarea Afacerii În peisajul digital rapid de astăzi, este crucial pentru afaceri să aibă un sistem comprehensiv CRM (Customer Relationship Management) și de marketing pentru a crește...

Join Now

Îndeplinește-ți obiectivele cu doar 20 de minute pe săptămână

Pachete flexibile de abonamente, potrivite pentru fiecare persoană în parte în scopul realizării obiectivelor de fitness    Alegeti Locatia Dorita

    FITNESS IN 20 DE MINUTE PE SAPTAMANA.

    Indiferent de orasul in care decizi sa te antrenezi primesti propriul antrenor personal, plan alimentar gratuit, evaluare corporala, echipament complet! Dureaza 20 de minute, timp in care poti arde pana la 700 de calorii! Slabesti intre 1 si 5 kg pe saptamana si iti tonifici musculatura rapid. Rezerva o sedinta de proba si antrenorii nostri te vor contacta in scurt timp pentru detalii suplimentare. Tranforma vara in una activa si fii in forma!

    INSCRIE-TE ACUM