Sportul nu are varsta sau scuza

by Nov 23, 2015Uncategorized0 comments

Ca sportul nu are varsta, asta o stim deja. Ca nu are scuza, si asta stim deja. Insa ce nu stim este ca doar cu ambitie si motivatie vom reusi sa ne atingem scopurile si nu altfel.

Un exemplu demn de urmat sunt simpaticii nostri clienti, sotii Marinof, un cuplu de doctori cu timp liber extrem de limitat, insa care au ales rezultatele in locul scuzelor. Nu mai sunt la prima tinerete, insa antrenamentele lor sunt cu mult mai intense si mai dificile decat ale multor tineri, iar despre dedicatia lor cu privire la ideea de a slabi, nu mai are rost sa vorbim. Extrem de motivati, constiinciosi si mai ales ambitiosi, cei doi au reusit sa aibe niste rezultate exceptionale intr-un timp foarte scurt si pentru asta ii felicitam.

Dansii au ales sa tina propriile lor diete (ceea ce au considerat ca li se potriveste lor) combinandu-le cu antrenamentele la Body Time si acum culeg roadele muncii depuse si inca nu au terminat! Le face placere sa vina la noi, pentru ca antrenamentul EMS i-a cucerit deplin si nimic nu ii impedica sa rateze sedinta de fitness prin electrostimulare de miercuri dimineata.

Va incurajam si pe dvs sa nu va neglijati sanatatea, indiferent de varsta si sa lasati sportul si alimentatia sanatoasa sa isi faca loc in viata dvs, deoarece o minte sanatoasa nu poate exista decat intr-un corp sanatos!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The Future of Fitness, Best Fitness System in the world!

Health & Fitness For EVERYONE!

We are here to make people healthier and better striving for success worldwide! 

Learn What It Takes to Climb the Ladder … Step by Step Better!

Norbert Simonis

CEO & Founder, BODY TIME

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

Introducerea BODY TIME X: Sistemul Ultimate CRM și de Marketing pentru Creșterea și Scalarea Afacerii În peisajul digital rapid de astăzi, este crucial pentru afaceri să aibă un sistem comprehensiv CRM (Customer Relationship Management) și de marketing pentru a crește...

Join Now

Îndeplinește-ți obiectivele cu doar 20 de minute pe săptămână

Pachete flexibile de abonamente, potrivite pentru fiecare persoană în parte în scopul realizării obiectivelor de fitness    Alegeti Locatia Dorita

    FITNESS IN 20 DE MINUTE PE SAPTAMANA.

    Indiferent de orasul in care decizi sa te antrenezi primesti propriul antrenor personal, plan alimentar gratuit, evaluare corporala, echipament complet! Dureaza 20 de minute, timp in care poti arde pana la 700 de calorii! Slabesti intre 1 si 5 kg pe saptamana si iti tonifici musculatura rapid. Rezerva o sedinta de proba si antrenorii nostri te vor contacta in scurt timp pentru detalii suplimentare. Tranforma vara in una activa si fii in forma!

    INSCRIE-TE ACUM