Sistemul de fitness

by Oct 17, 2012Uncategorized0 comments

Sistemul de fitness – cu antrenor persoanal

Sistemul nostru de fitness combina contractile izometrice cu cele izotonice, antrenand deopotriva muschii agonisti cat si cei antagonisti, ducand la o dezvoltare uniforma a masei musculare.
Multi practicanti ai fitness-ului classic prezinta o parte a corpului mai dezvoltata, mai puternica, acest lucru fiind foarte greu de remediat, nelucrandu-se in compensatie pentru partea neglijata in antrenament.
Personal, practicand handbalul timp de 5 ani, am intampinat aceeasi problema. Partea dreapta a trenului superior este mai dezvoltata si implicit mai puternica, iar in cazul trenului inferior, piciorul stang (piciorul de saritura in cazului unui jucator dreptaci de handbal) prezinta o musculature mai dezvoltata.
Pe langa simetria dezvoltarii somato-morfologice, aparatul asigura si o activare profunda a musculaturii scheletice datorata impulsurilor electrice care patrund adanc in tesuturile musculare (numai musculatura spatelui este dispusa pe 5 straturi care nu pot si stimulate printr-un antrenament classic).
Practicarea sportului profesionist presupune numeroase accidentari care ii obliga pe sportivi sa aiba o perioada de repaos, perioada in care acestia isi pierd forma sportiva si tonusul muscular. Folosirea aparatului nostru asigura contracararea acestor efecte, mentinanad pregatirea sportivului la un nivel apropiat de cel obtinut in antrenamentul obisnuit, facand reintegrarea acestuia mai usoara dupa o perioda de indisponibilitate.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The Future of Fitness, Best Fitness System in the world!

Health & Fitness For EVERYONE!

We are here to make people healthier and better striving for success worldwide! 

Learn What It Takes to Climb the Ladder … Step by Step Better!

Norbert Simonis

CEO & Founder, BODY TIME

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

Introducerea BODY TIME X: Sistemul Ultimate CRM și de Marketing pentru Creșterea și Scalarea Afacerii În peisajul digital rapid de astăzi, este crucial pentru afaceri să aibă un sistem comprehensiv CRM (Customer Relationship Management) și de marketing pentru a crește...

Join Now

Îndeplinește-ți obiectivele cu doar 20 de minute pe săptămână

Pachete flexibile de abonamente, potrivite pentru fiecare persoană în parte în scopul realizării obiectivelor de fitness    Alegeti Locatia Dorita

    FITNESS IN 20 DE MINUTE PE SAPTAMANA.

    Indiferent de orasul in care decizi sa te antrenezi primesti propriul antrenor personal, plan alimentar gratuit, evaluare corporala, echipament complet! Dureaza 20 de minute, timp in care poti arde pana la 700 de calorii! Slabesti intre 1 si 5 kg pe saptamana si iti tonifici musculatura rapid. Rezerva o sedinta de proba si antrenorii nostri te vor contacta in scurt timp pentru detalii suplimentare. Tranforma vara in una activa si fii in forma!

    INSCRIE-TE ACUM