Sistemul de fitness

by Oct 17, 2012Uncategorized0 comments

Sistemul de fitness – cu antrenor persoanal

Sistemul nostru de fitness combina contractile izometrice cu cele izotonice, antrenand deopotriva muschii agonisti cat si cei antagonisti, ducand la o dezvoltare uniforma a masei musculare.
Multi practicanti ai fitness-ului classic prezinta o parte a corpului mai dezvoltata, mai puternica, acest lucru fiind foarte greu de remediat, nelucrandu-se in compensatie pentru partea neglijata in antrenament.
Personal, practicand handbalul timp de 5 ani, am intampinat aceeasi problema. Partea dreapta a trenului superior este mai dezvoltata si implicit mai puternica, iar in cazul trenului inferior, piciorul stang (piciorul de saritura in cazului unui jucator dreptaci de handbal) prezinta o musculature mai dezvoltata.
Pe langa simetria dezvoltarii somato-morfologice, aparatul asigura si o activare profunda a musculaturii scheletice datorata impulsurilor electrice care patrund adanc in tesuturile musculare (numai musculatura spatelui este dispusa pe 5 straturi care nu pot si stimulate printr-un antrenament classic).
Practicarea sportului profesionist presupune numeroase accidentari care ii obliga pe sportivi sa aiba o perioada de repaos, perioada in care acestia isi pierd forma sportiva si tonusul muscular. Folosirea aparatului nostru asigura contracararea acestor efecte, mentinanad pregatirea sportivului la un nivel apropiat de cel obtinut in antrenamentul obisnuit, facand reintegrarea acestuia mai usoara dupa o perioda de indisponibilitate.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The Future of Fitness, Best Fitness System in the world!

Health & Fitness For EVERYONE!

We are here to make people healthier and better striving for success worldwide! 

Learn What It Takes to Climb the Ladder … Step by Step Better!

Norbert Simonis

CEO & Founder, BODY TIME

Joel

Joel

I began working out when I was 16 years old. I had no idea what I was doing when I first walked into a gym. I would only stay consistent for a few months at a time. As I got older I gained some experience and began to form basic technique while performing strength...

Eva

Eva

I’m so grateful to have found Body Time! It has changed me both physically and mentally and this is now a lifestyle change that I’ll adopt forever. I reached my goal weight after one 12 week challenge and truly enjoyed all my meals. I’ve always struggled with being...

FRANCIZA BODY TIME

FRANCIZA BODY TIME

Eşti obosit să lucrezi pentru altcineva? Supărat pe faptul că lucrurile nu avansează în direcția care ți-ai dorit? Eşti îngrijorat că domeniul în care lucrezi este un pericol şi nu ai un viitor sigur? Nu ai curajul necesar pentru a-ți întemeia propria afacere? Uită de...

Join Now

Îndeplinește-ți obiectivele cu doar 20 de minute pe săptămână

Pachete flexibile de abonamente, potrivite pentru fiecare persoană în parte în scopul realizării obiectivelor de fitness    Alegeti Locatia Dorita

    FITNESS IN 20 DE MINUTE PE SAPTAMANA.

    Indiferent de orasul in care decizi sa te antrenezi primesti propriul antrenor personal, plan alimentar gratuit, evaluare corporala, echipament complet! Dureaza 20 de minute, timp in care poti arde pana la 700 de calorii! Slabesti intre 1 si 5 kg pe saptamana si iti tonifici musculatura rapid. Rezerva o sedinta de proba si antrenorii nostri te vor contacta in scurt timp pentru detalii suplimentare. Tranforma vara in una activa si fii in forma!

    INSCRIE-TE ACUM