Sanatatea cel mai de pret dar!

by Jan 17, 2014Uncategorized0 comments

Body Time combina sanatatea cu cea mai moderna tehnologie in materie de fitness si iti ofera posibilitatea sa nu mai pierzi timpul mergand la o sala clasica de sport. Multora nu le vine sa creada ce rezultate pozitive are efectul Body Time! Succesul nostru nu se bazeaza numai pe aceasta tehnologie inovatoare ci si pe ingrijirea personala intensiva! La Body Time ai in permanent un antrenor personal care se ocupa doar de tine si te motiveaza in lupta cu kg. Antrenorul personal iti va fi cel mai bun profesor, dar si prieten in acelasi timp. Cel mai important lucru este să îndrăzneşti să ai visuri mari, apoi să acţionezi pentru a le transforma în realitate.

Aparatul miha bodytec este nou pe piata din Romania, el provenind din Germania! Este un aparat testat si recomandat de medicii din Germania! Daca vrei sa traiesti sanatos este datoria ta sa-ti mentii corpul armonios. Noi va stam la dispozitie. Acum ai solutia perfecta – Body Time!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The Future of Fitness, Best Fitness System in the world!

Health & Fitness For EVERYONE!

We are here to make people healthier and better striving for success worldwide! 

Learn What It Takes to Climb the Ladder … Step by Step Better!

Norbert Simonis

CEO & Founder, BODY TIME

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

Introducerea BODY TIME X: Sistemul Ultimate CRM și de Marketing pentru Creșterea și Scalarea Afacerii În peisajul digital rapid de astăzi, este crucial pentru afaceri să aibă un sistem comprehensiv CRM (Customer Relationship Management) și de marketing pentru a crește...

Join Now

Îndeplinește-ți obiectivele cu doar 20 de minute pe săptămână

Pachete flexibile de abonamente, potrivite pentru fiecare persoană în parte în scopul realizării obiectivelor de fitness    Alegeti Locatia Dorita

    FITNESS IN 20 DE MINUTE PE SAPTAMANA.

    Indiferent de orasul in care decizi sa te antrenezi primesti propriul antrenor personal, plan alimentar gratuit, evaluare corporala, echipament complet! Dureaza 20 de minute, timp in care poti arde pana la 700 de calorii! Slabesti intre 1 si 5 kg pe saptamana si iti tonifici musculatura rapid. Rezerva o sedinta de proba si antrenorii nostri te vor contacta in scurt timp pentru detalii suplimentare. Tranforma vara in una activa si fii in forma!

    INSCRIE-TE ACUM