Rolul vitaminelor si mineralelor in alimentatie

by Feb 5, 2014Uncategorized0 comments

Este cunoscut faptul ca exercitiile fizice de tip fitness, si mai ales cele care sunt foarte solicitante, au un efect pozitiv asupra corpului si organismului nostru, atat ca stare de bine cat si ca accelerare a metabolismului.
In cazul cresterii ratei metabolismului, se elibereaza si radicalii liberi, care afecteaza celulele.

Astfel organismul nostru are nevoie de mai multe minerale si vitamine, pentru ca ele sunt eliminate mult mai repede ca efect secundar al efortului.

Carotina, vitamina B si vitamina E sunt si antioxidanti si protejeaza radicalii liberi. Dar nu doar aceste vitamine trebuie sa le avem in vedere, ci si alte vitamine din complexul de vitamine B, cum ar fi magneziu, crom, zinc si fier.

La Body Time va punem la dispozitie o serie de suplimente in acest sens.

Primul, MULTI 5000, care asigura 100% din doza zilnica recomandata, si contine: vitamina C, vitamina E, vitamin B6, vitamina B2, vitamina B12, niacina si biotina.
Acest complex de vitamine este recomandat mai ales persoanelor vegetariene, pentru ca vitamina B12 se gaseste in cea mai mare masura in carne, oua, lactate , peste si fructe de mare, iar deficitul de vitamina B12 conduce la constipatie, pierderi de memorie, dificultati in mersul pe jos de miscare, anemie, tulburari ale starii de spirit, amorteala, inflamarea limbii, dezorientare, deteriorarea tecii de mielina si dementa.

Un alt supliment, CALCIU SI MAGNEZIU, ajuta la o rata metabolica buna, previn durerile musculare si este foarte important pentru o structura osoasa puternica.

LACHSOL, sau Capsule cu ulei de somon, este un supliment cu continut ridicat de acizi grasi Omega-3, dar si de vitamina E. Acesti azici, Omega-3, nu pot fi formati de catre organism, ci trebuie suplimentati din surse exterioare. Deficienta acestor acizi grasi, duce la depresie, iar aportul suficient ajuta la functionarea normala a inimii, creierului, ochilor, sistemului nervos si a rinichilor.

Asadar, niciodata sa nu minimizam importanta suplimentelor nutritive de calitate!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The Future of Fitness, Best Fitness System in the world!

Health & Fitness For EVERYONE!

We are here to make people healthier and better striving for success worldwide! 

Learn What It Takes to Climb the Ladder … Step by Step Better!

Norbert Simonis

CEO & Founder, BODY TIME

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

Introducerea BODY TIME X: Sistemul Ultimate CRM și de Marketing pentru Creșterea și Scalarea Afacerii În peisajul digital rapid de astăzi, este crucial pentru afaceri să aibă un sistem comprehensiv CRM (Customer Relationship Management) și de marketing pentru a crește...

Join Now

Îndeplinește-ți obiectivele cu doar 20 de minute pe săptămână

Pachete flexibile de abonamente, potrivite pentru fiecare persoană în parte în scopul realizării obiectivelor de fitness    Alegeti Locatia Dorita

    FITNESS IN 20 DE MINUTE PE SAPTAMANA.

    Indiferent de orasul in care decizi sa te antrenezi primesti propriul antrenor personal, plan alimentar gratuit, evaluare corporala, echipament complet! Dureaza 20 de minute, timp in care poti arde pana la 700 de calorii! Slabesti intre 1 si 5 kg pe saptamana si iti tonifici musculatura rapid. Rezerva o sedinta de proba si antrenorii nostri te vor contacta in scurt timp pentru detalii suplimentare. Tranforma vara in una activa si fii in forma!

    INSCRIE-TE ACUM