Rolul proteinelor in slabire

by Jan 30, 2014Uncategorized0 comments

Cand dorim sa slabim si ne facem un plan nutritional concret pentru asta, nu ar trebui sa pierdem din vedere aportul de proteine pe care il vei avea.

De ce?

In primul rand, acestea ne mentin satisfacuti, ne regleza apetitul, ele functionand in felul urmator: ingerare, metabolizare si folosirea lor in organism, ceea ce inseamna mai multe calorii consumate de organism.

In al doilea rand, acestea ajuta la regenerarea fibrei musculare. Un studiu recent a aratat ca adaugand programului regulat de exercitii, un aport dublu de proteine, slabim, dar nu ne pierdem din masa musculara. Ar trebui consumate, imediat dupa antrenament, minim 10 g de proteine, pentru a ajuta musculatura sa se regenereze.

In al treilea rand, dar nu in ultimul rand, ar trebui sa privim dincolo de numarul de calorii. Da, este matematica, cat ingeram – cat consumam = slabire/ingrasare/mentinere. Dar nu asta e totul. Chiar daca au un continut ridicat de calorii, proteinele slabe, cum ar fi carnea de pui, peste, nucile, quinoa etc ne mentin nivelul de energie ridicat.

Asadar, sa nu uitam niciodata de proteine, mai ales dupa antrenament!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The Future of Fitness, Best Fitness System in the world!

Health & Fitness For EVERYONE!

We are here to make people healthier and better striving for success worldwide! 

Learn What It Takes to Climb the Ladder … Step by Step Better!

Norbert Simonis

CEO & Founder, BODY TIME

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

Introducerea BODY TIME X: Sistemul Ultimate CRM și de Marketing pentru Creșterea și Scalarea Afacerii În peisajul digital rapid de astăzi, este crucial pentru afaceri să aibă un sistem comprehensiv CRM (Customer Relationship Management) și de marketing pentru a crește...

Joel

Joel

I began working out when I was 16 years old. I had no idea what I was doing when I first walked into a gym. I would only stay consistent for a few months at a time. As I got older I gained some experience and began to form basic technique while performing strength...

Join Now

Îndeplinește-ți obiectivele cu doar 20 de minute pe săptămână

Pachete flexibile de abonamente, potrivite pentru fiecare persoană în parte în scopul realizării obiectivelor de fitness    Alegeti Locatia Dorita

    FITNESS IN 20 DE MINUTE PE SAPTAMANA.

    Indiferent de orasul in care decizi sa te antrenezi primesti propriul antrenor personal, plan alimentar gratuit, evaluare corporala, echipament complet! Dureaza 20 de minute, timp in care poti arde pana la 700 de calorii! Slabesti intre 1 si 5 kg pe saptamana si iti tonifici musculatura rapid. Rezerva o sedinta de proba si antrenorii nostri te vor contacta in scurt timp pentru detalii suplimentare. Tranforma vara in una activa si fii in forma!

    INSCRIE-TE ACUM