Pune pret pe sanatate

by Oct 10, 2014Uncategorized0 comments

ALEGE BODY TIME!

Lucrand alaturi de un antrenor personal rezultatele sunt responsabilitatea lui, iar la Body Time antrenorii sunt foarte competitivi incercand sa se intreaca in rezultate. Transformari mari cu un minim de efort.

Antrenamentul la Body Time se face scurt si intens. Astfel, economisiti timp si va atingeti scopul cu doar 20 de minute de antrenament pe saptamana. Rezultatele apar in cel mai scurt timp.
Lasati-va fascinati de potentialul corpului dumneavoastra. 

O stare bună de sănătate adaugă viaţă anilor nostrii, ne mentine sănătoşi, activi şi fericiţi!
Practica si tu o activitate fizica pentru a te pastra sanatos atat fizic cat si mental. Schimbă-ţi stilul de viaţă alege unul sănătos! Pune preţ pe sanatatea ta!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The Future of Fitness, Best Fitness System in the world!

Health & Fitness For EVERYONE!

We are here to make people healthier and better striving for success worldwide! 

Learn What It Takes to Climb the Ladder … Step by Step Better!

Norbert Simonis

CEO & Founder, BODY TIME

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

Introducerea BODY TIME X: Sistemul Ultimate CRM și de Marketing pentru Creșterea și Scalarea Afacerii În peisajul digital rapid de astăzi, este crucial pentru afaceri să aibă un sistem comprehensiv CRM (Customer Relationship Management) și de marketing pentru a crește...

Join Now

Îndeplinește-ți obiectivele cu doar 20 de minute pe săptămână

Pachete flexibile de abonamente, potrivite pentru fiecare persoană în parte în scopul realizării obiectivelor de fitness    Alegeti Locatia Dorita

    FITNESS IN 20 DE MINUTE PE SAPTAMANA.

    Indiferent de orasul in care decizi sa te antrenezi primesti propriul antrenor personal, plan alimentar gratuit, evaluare corporala, echipament complet! Dureaza 20 de minute, timp in care poti arde pana la 700 de calorii! Slabesti intre 1 si 5 kg pe saptamana si iti tonifici musculatura rapid. Rezerva o sedinta de proba si antrenorii nostri te vor contacta in scurt timp pentru detalii suplimentare. Tranforma vara in una activa si fii in forma!

    INSCRIE-TE ACUM