Proteinele si rolul lor

by Jan 20, 2014Uncategorized0 comments

Sunt substante extrase din alimente sau diferite produse vegetale si animale sau chiar de origine minerala. Rolul lor este acela de a aduce in dieta acele substante care s-au dovedit utile in diferite scopuri atunci cand este dificil a se asigura acestea direct din alimente. Proteinele se gasesc in alimente de obicei insotite de cantitati mari de grasime, in timp ce in suplimente nu exista grasime in exces. Fiind sub forma de tablete sau prafuri, suplimentele sunt deseori caracterizate drept substante ” nenaturale ” daunatoare . Acest lucru nu este adevarat. A nu se confunda suplimentele cu steroizii anabolizanti si alte substante daunatoare. Deci pentru cei care se antreneaza serios si urmaresc progrese rapide, suplimetele putem spune ca sunt absolut necesare. Suplimentul dupa antrenament Suplimentul de dupa antrenament este probabil cel mai important supliment alimentar pe care il puteti lua. Dupa antrenament apare o asa numita “fereastra de oportunitate” in care corpul este capabil sa absoarba si sa metabolizeze cantitati mai mari de nutrienti. Acesti nutrienti vin intr-un moment cheie pentru refacerea musculari si a intregului organism in general.

De ce se folosesc Pudrele Proteice?

In primul rand pudrele proteice se folosesc pentru a corecta dieta. In functie de necesarul de proteine, se calculeaza proteine ce se asigura din alimente, iar restul trebuie asigurat din pudre proteice. Cel mai important avantaj este comoditatea. Bauturile proteice reconstituite din pudre proteice sunt mai rapid de preparat de cat mancarea si mai usor de digerat. Spre deosebire de o masa obisnuita, poti avea cu tine o bautura proteica oriunde te duci. Un alt motiv ar fi ca ofera o cantitate mare de proteine, fara grasimi si carbohidrati, element important in special in regimurile de slabire. Deci pudrele proteice nu sunt substante minune, ele sunt doar o completare a alimentatiei. Pentru a fi eficiente, ele trebuie sa insoteasca un program corect de antrenament.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The Future of Fitness, Best Fitness System in the world!

Health & Fitness For EVERYONE!

We are here to make people healthier and better striving for success worldwide! 

Learn What It Takes to Climb the Ladder … Step by Step Better!

Norbert Simonis

CEO & Founder, BODY TIME

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

Introducerea BODY TIME X: Sistemul Ultimate CRM și de Marketing pentru Creșterea și Scalarea Afacerii În peisajul digital rapid de astăzi, este crucial pentru afaceri să aibă un sistem comprehensiv CRM (Customer Relationship Management) și de marketing pentru a crește...

Join Now

Îndeplinește-ți obiectivele cu doar 20 de minute pe săptămână

Pachete flexibile de abonamente, potrivite pentru fiecare persoană în parte în scopul realizării obiectivelor de fitness



    Alegeti Locatia Dorita

    FITNESS IN 20 DE MINUTE PE SAPTAMANA.

    Indiferent de orasul in care decizi sa te antrenezi primesti propriul antrenor personal, plan alimentar gratuit, evaluare corporala, echipament complet! Dureaza 20 de minute, timp in care poti arde pana la 700 de calorii! Slabesti intre 1 si 5 kg pe saptamana si iti tonifici musculatura rapid. Rezerva o sedinta de proba si antrenorii nostri te vor contacta in scurt timp pentru detalii suplimentare. Tranforma vara in una activa si fii in forma!

    INSCRIE-TE ACUM