Posterior bombat – visul oricărei femei

by Jan 31, 2014Uncategorized0 comments

   Cine nu visează la un posterior de invidiat? Care dintre noi nu își dorește un fund bombat care să întoarcă privirile tuturor bărbaților atunci când te afli pe o plajă însorită sau la o piscină de fițe? Dar câte dintre noi au ambiția de a sparge gheața? Câte dintre noi au curajul și determinarea de a munci pentru a obține un posterior tonifiat si perfect rotund?! Nicio luptă nu e ușoară, dar nici imposibilă. Atâta timp cât îți dorești cu adevărat ceva, fă tot posibilul să reușești! Dacă e necesar, mută până și munții din loc, treci peste orice obstacole, nu ceda! N-ar trebui să existe bătalie pe care să nu o câștigi sau recompensă pe care să nu o meriți. Trebuie să înveți sa dai totul și să lupți pentru o idee când știi că la capăt te așteaptă ceea ce crezi că e cel mai bine pentru tine și corpul tău.

   Acum, fiidcă te-am înzestrat cu puțină voință și ți-am trezit puțin interesul pentru ca posteriorul să fie piesa de rezistență a corpului tău, îți reamintesc câteva exerciții simple pe care le poți face singură, acasă, în timpul tău liber sau poți veni la Body Time alături de noi,  unde un antrenor te va îndruma în a obține rezultatul dorit, îmbinând perfect fitness-ul cu electrostimularea. Secretul reușitei acestor exerciții este să nu renunți la ele imediat ce începi să observi rezultatele. Pentru menținerea efectelor, trebuie să faci mișcare de întreținere!

TONIFIEREA MUSCHILOR FESIERI    

Fandările înainte sau laterale   

   Trebuie să stai in picioare, cu călcâiele apropiate și mainile pe șolduri. Ține spatele drept, încordează mușchii abdominali și fă un pas în față, cu piciorul drept înainte. Sprijină întreaga greutate a corpului pe piciorul drept și menține poziția câteva secunde. Revino la poziția inițială și repetă mișcarea, dar de data aceasta, cu piciorul stâng în față. Dupa 20 de mișcări pentru fiecare picior, încearcă același exercițiu, dar în lateral.

Genuflexiunile – cele mai bune exerciții pentru mușchii fesieri 

   Stai dreaptă, cu picioarele ușor depărtate și mâinile întinse în față. Îndoaie genunchii și apleacă-te ușor în jos, menținând spatele drept. Revino la poziția inițială și repetă mișcarea. Nu uita să inspiri când te apleci și să expiri când te ridici.

Ridicările laterale

   Sunt recomandate în special pentru zona mediană și inferioară a feselor. Trebuie să stai pe podea, cu picioarele întinse și să te sprijini în cotul drept. Ridică piciorul stâng, cât de mult poți, fără să îndoi genunchiul. Mișcarea este lentă, menținând mușchii fesieri încordați. Rămâi în poziția aceasta câteva secunde, apoi revino la poziția inițială, repetă de 15-20 de ori și schimbă piciorul.

Încă un exercițiu benefic – “cumpăna”   

   Pune palmele pe șolduri și fă cumpăna de 30 de ori pe piciorul drept și de 30 de ori pe piciorul stâng, menținând de fiecare dată piciorul ridicat cel puțin 3 secunde.  Îți vine să crezi că poți face toate astea în 15, maximum 20 de minute? Încearcă și convinge-te singură!

   Dacă ambiție este, avem și idei:  când mergi pe jos, încordează mușchii fesieri și pășește cât mai apăsat. Ideal ar fi să faci o astfel de plimbare, cel puțin 30 de minute, zilnic. Și mai eficient este mersul pe munte, așa că, dacă ajungi într-o astfel de zonă, nu rata ocazia să urci și să cobori cât poți de mult, măcar o oră pe zi. O alternativă la fel de bună pentru cele care nu ajung la munte, este urcatul scărilor. Pentru a atinge maximul de eficiență, urcă scările câte două trepte odată. Baftă multă! 🙂

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The Future of Fitness, Best Fitness System in the world!

Health & Fitness For EVERYONE!

We are here to make people healthier and better striving for success worldwide! 

Learn What It Takes to Climb the Ladder … Step by Step Better!

Norbert Simonis

CEO & Founder, BODY TIME

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

Introducerea BODY TIME X: Sistemul Ultimate CRM și de Marketing pentru Creșterea și Scalarea Afacerii În peisajul digital rapid de astăzi, este crucial pentru afaceri să aibă un sistem comprehensiv CRM (Customer Relationship Management) și de marketing pentru a crește...

Joel

Joel

I began working out when I was 16 years old. I had no idea what I was doing when I first walked into a gym. I would only stay consistent for a few months at a time. As I got older I gained some experience and began to form basic technique while performing strength...

Join Now

Îndeplinește-ți obiectivele cu doar 20 de minute pe săptămână

Pachete flexibile de abonamente, potrivite pentru fiecare persoană în parte în scopul realizării obiectivelor de fitness    Alegeti Locatia Dorita

    FITNESS IN 20 DE MINUTE PE SAPTAMANA.

    Indiferent de orasul in care decizi sa te antrenezi primesti propriul antrenor personal, plan alimentar gratuit, evaluare corporala, echipament complet! Dureaza 20 de minute, timp in care poti arde pana la 700 de calorii! Slabesti intre 1 si 5 kg pe saptamana si iti tonifici musculatura rapid. Rezerva o sedinta de proba si antrenorii nostri te vor contacta in scurt timp pentru detalii suplimentare. Tranforma vara in una activa si fii in forma!

    INSCRIE-TE ACUM