Piramida alimentara

by Jan 28, 2013Uncategorized0 comments

Piramida alimentara ilustreaza o alimentatie echilibrata, este un ghid care ne indruma ce sa mancam in fiecare zi. Cu ajutorul acestei piramide vom putea alege o varietate de mancaruri care ne asigura necesarul de vitamine, mineralele, carbohidrati şi proteine si, foarte important, ne ajuta sa ne mentinem greutatea. Pentru sanatatea noastra va trebui sa incercam sa consumam in fiecare zi mancaruri din fiecare grupa a acestei piramide.

Body Time, promoveaza si implementeaza un stil de viata sanatos, asta insemnand ca pachetul nostru de servicii este unul complet si individualizat (Antrenament, Nutritie, Suplimente alimentare).

Alimentatia este o parte esentiala si indispensabila. Prin alimente, omul trebuie sa furnizeze corpului substantele nutritive de care acesta are nevoie pentru a functiona corespunzator.

Alimentatia echilibrata este cea care furnizeaza organismului nostru cantitatea de energie de care acesta are nevoie,cantitate ce poate fi asigurata prin alimentarea corespunzatoare cu carbohidrati, lipide, proteine si suplimentele alimentare necesare.

 

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The Future of Fitness, Best Fitness System in the world!

Health & Fitness For EVERYONE!

We are here to make people healthier and better striving for success worldwide! 

Learn What It Takes to Climb the Ladder … Step by Step Better!

Norbert Simonis

CEO & Founder, BODY TIME

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

Introducerea BODY TIME X: Sistemul Ultimate CRM și de Marketing pentru Creșterea și Scalarea Afacerii În peisajul digital rapid de astăzi, este crucial pentru afaceri să aibă un sistem comprehensiv CRM (Customer Relationship Management) și de marketing pentru a crește...

Joel

Joel

I began working out when I was 16 years old. I had no idea what I was doing when I first walked into a gym. I would only stay consistent for a few months at a time. As I got older I gained some experience and began to form basic technique while performing strength...

Join Now

Îndeplinește-ți obiectivele cu doar 20 de minute pe săptămână

Pachete flexibile de abonamente, potrivite pentru fiecare persoană în parte în scopul realizării obiectivelor de fitness    Alegeti Locatia Dorita

    FITNESS IN 20 DE MINUTE PE SAPTAMANA.

    Indiferent de orasul in care decizi sa te antrenezi primesti propriul antrenor personal, plan alimentar gratuit, evaluare corporala, echipament complet! Dureaza 20 de minute, timp in care poti arde pana la 700 de calorii! Slabesti intre 1 si 5 kg pe saptamana si iti tonifici musculatura rapid. Rezerva o sedinta de proba si antrenorii nostri te vor contacta in scurt timp pentru detalii suplimentare. Tranforma vara in una activa si fii in forma!

    INSCRIE-TE ACUM