O mamica fara timp, dar cu rezultate

by Sep 15, 2014Uncategorized0 comments

Oana este una din proaspetele mamici ce au apelat la ajutorul nostru la scurt timp dupa nasterea micutei sale, deoarece, cum era de asteptat, sarcina a lasat ceva urme asupra corpului sau. S-a tinut saptamanal de antrenamente, iar rezultatele nu au intarziat sa apara. Desi nu a dat foarte mult jos in kg, nu putem spune acelasi lucru si despre cm nedoriti ce au disparut relativ repede si fara mult timp pierdut in sala de sport! Cu doar 20 de minute pe saptamana, ea a reusit sa obtina ceea ce alte persoane ar fi obtinut dupa ore petrecute la sala de fitness.
Va prezentam aici si parerea ei despre antrenamentele BodyTime, cat si pozele before and after, pt a va convinge singuri.
“Am inceput training-ul la doar 2 luni dupa nastere, cu speranta ca ma va ajuta sa ajung mai rapid la forma de dinainte de nastere. Recunosc ca nu ma asteptam la rezultate spectaculoase, dar faptul ca resimteam exercitiile ca fiind intense si ca aveam febra musculara dupa antrenament ma bucura pentru ca insemna ca muschii sunt solicitati. Cu toate acestea am fost surprinsa sa vad dupa aproximativ 5 luni, in care am facut si pauze, ca am scazut vizibil in centimetri si din acest motiv, consider ca a meritat. Antrenorii sunt simpatici si focusati pe ceea ce fac si atmosfera este placuta. Recomand celor care au putin timp liber si nu au timp sa faca alt tip de miscare! Cu putina perseverenta, rezultatele nu vor intarzia sa apara!
Va pup si va multumesc!”

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The Future of Fitness, Best Fitness System in the world!

Health & Fitness For EVERYONE!

We are here to make people healthier and better striving for success worldwide! 

Learn What It Takes to Climb the Ladder … Step by Step Better!

Norbert Simonis

CEO & Founder, BODY TIME

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

Introducerea BODY TIME X: Sistemul Ultimate CRM și de Marketing pentru Creșterea și Scalarea Afacerii În peisajul digital rapid de astăzi, este crucial pentru afaceri să aibă un sistem comprehensiv CRM (Customer Relationship Management) și de marketing pentru a crește...

Join Now

Îndeplinește-ți obiectivele cu doar 20 de minute pe săptămână

Pachete flexibile de abonamente, potrivite pentru fiecare persoană în parte în scopul realizării obiectivelor de fitness    Alegeti Locatia Dorita

    FITNESS IN 20 DE MINUTE PE SAPTAMANA.

    Indiferent de orasul in care decizi sa te antrenezi primesti propriul antrenor personal, plan alimentar gratuit, evaluare corporala, echipament complet! Dureaza 20 de minute, timp in care poti arde pana la 700 de calorii! Slabesti intre 1 si 5 kg pe saptamana si iti tonifici musculatura rapid. Rezerva o sedinta de proba si antrenorii nostri te vor contacta in scurt timp pentru detalii suplimentare. Tranforma vara in una activa si fii in forma!

    INSCRIE-TE ACUM