Nevoia de miscare

by Jan 19, 2014Uncategorized0 comments

Nevoia de miscare reprezinta necesitatea individului de a se exprima fie prin
sport (de performanta / de recreere ),fie prin dans, fie prin munca, fie prin activitati fizice adaptate, fie prin joc in scopul consumului energetic rezultat in urma prelucrarii nutrientilor ingerati, asigurand astfel un echilibru intre alimentare si consum. Efortul fizic este absolut indispensabil in viata omului datorita beneficiilor de natura fizica­psihica­sociala pe care le intruneste.
Conditia fizica (fitness­ul) se amelioreaza prin exercitiu si efort fizic. O conditie fizica buna aduce nenumarate beneficii imbunatatind mult calitatea vietii, insa majoritatea oamenilor moderni rafuza si evita sa practice sportul de orice fel, iar rezultatul fiind imbolnavirea. Miscarea sporeste increderea in sine, faciliteaza socializarea si relationarea interunama, creste spiritul competitiv antrenand astfel procesele volitive (de vointa), imbunatateste viata sexuala.
Suntem inconjurati de lucruri care se misca si inlocuiesc actele motrice din ce in ce mai mult in locul nostru, tehnologia ocupandu­se de multe actiuni de natura motrica pe care omul obisnuia sa le faca. Lipsa acestor “lucruri” care nu le mai face corpul nostru conduce la slabirea potentialului, a sanatatii, a frumusetii si a echilibrului interior.
De multe ori starea psihica a unei persoane care nu isi antreneaza corpul este una de depresie, anxietate, nemultumire de sine, senzatie de neputinta, tendinta de amanarea a lucrurilor etc. un alt rol al Body Time este acela de a motiva si de a face individul sa inteleaga si sa constientizeze cat de important este exercitiul fizic si cum ii va face viata mai frumoasa.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The Future of Fitness, Best Fitness System in the world!

Health & Fitness For EVERYONE!

We are here to make people healthier and better striving for success worldwide! 

Learn What It Takes to Climb the Ladder … Step by Step Better!

Norbert Simonis

CEO & Founder, BODY TIME

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

Introducerea BODY TIME X: Sistemul Ultimate CRM și de Marketing pentru Creșterea și Scalarea Afacerii În peisajul digital rapid de astăzi, este crucial pentru afaceri să aibă un sistem comprehensiv CRM (Customer Relationship Management) și de marketing pentru a crește...

Join Now

Îndeplinește-ți obiectivele cu doar 20 de minute pe săptămână

Pachete flexibile de abonamente, potrivite pentru fiecare persoană în parte în scopul realizării obiectivelor de fitness    Alegeti Locatia Dorita

    FITNESS IN 20 DE MINUTE PE SAPTAMANA.

    Indiferent de orasul in care decizi sa te antrenezi primesti propriul antrenor personal, plan alimentar gratuit, evaluare corporala, echipament complet! Dureaza 20 de minute, timp in care poti arde pana la 700 de calorii! Slabesti intre 1 si 5 kg pe saptamana si iti tonifici musculatura rapid. Rezerva o sedinta de proba si antrenorii nostri te vor contacta in scurt timp pentru detalii suplimentare. Tranforma vara in una activa si fii in forma!

    INSCRIE-TE ACUM