Max Kober

by Jun 18, 2012Uncategorized0 comments

Max Kober ma numesc, am 4 luni si sunt din Sibiu.
De cand mami a descoperit noul concept Body Time, eu nu ma mai plictisesc acasa ore in sir pana termina antrenamentul la sala clasica.
Mergem impreuna la Body Time, mami face antrenamentul timp de 20 de minute iar eu imi fac “somnul de amiaza”.
Asa zis “somnul de amiaza” pentru ca nici nu am timp sa adorm bine si deja mami a terminat antrenamentul iar eu trebuie sa ma trezesc deja.
Asa putem petrece mai mult timp impreuna si sa ne jucam, iar mami este multumita ca si-a facut antrenamentul pentru o saptamana.
Recomand la toti bebelusii sa isi aduca mamicile la Body Time pentru un antrenament scurt, intens, eficient si foarte placut.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The Future of Fitness, Best Fitness System in the world!

Health & Fitness For EVERYONE!

We are here to make people healthier and better striving for success worldwide! 

Learn What It Takes to Climb the Ladder … Step by Step Better!

Norbert Simonis

CEO & Founder, BODY TIME

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

Introducerea BODY TIME X: Sistemul Ultimate CRM și de Marketing pentru Creșterea și Scalarea Afacerii În peisajul digital rapid de astăzi, este crucial pentru afaceri să aibă un sistem comprehensiv CRM (Customer Relationship Management) și de marketing pentru a crește...

Joel

Joel

I began working out when I was 16 years old. I had no idea what I was doing when I first walked into a gym. I would only stay consistent for a few months at a time. As I got older I gained some experience and began to form basic technique while performing strength...

Join Now

Îndeplinește-ți obiectivele cu doar 20 de minute pe săptămână

Pachete flexibile de abonamente, potrivite pentru fiecare persoană în parte în scopul realizării obiectivelor de fitness    Alegeti Locatia Dorita

    FITNESS IN 20 DE MINUTE PE SAPTAMANA.

    Indiferent de orasul in care decizi sa te antrenezi primesti propriul antrenor personal, plan alimentar gratuit, evaluare corporala, echipament complet! Dureaza 20 de minute, timp in care poti arde pana la 700 de calorii! Slabesti intre 1 si 5 kg pe saptamana si iti tonifici musculatura rapid. Rezerva o sedinta de proba si antrenorii nostri te vor contacta in scurt timp pentru detalii suplimentare. Tranforma vara in una activa si fii in forma!

    INSCRIE-TE ACUM