Lansare Body time Constanta

by May 24, 2012Uncategorized0 comments

Body Time Constanta

Body Time cu conceptul nou de fitness din Germania acum in Constanta dupa, succesul pe care la avut deja in Sibiu va invita sa cunoasteti calitatea serviciilor atat de deosebite pe care le poate da acest concept. Noi va vom oferi in fiecare luna si chiar in fiecare zi noutati explicatii si informatii despre noul sediu deschis aici in Costanta pe Strada Dragoslavele Nr. 38 in zona Delfinariu langa Statiunea Mamaia.

Body Time va ofera in Constanta un antrenament scurt si diferit care va schimba viata in doar 20 de minute acum si pe Litoral. Ce face conceptul asta minunat asa de deosebit in comparatie cu alte posibilitati de miscare sanatoasa este ca scopul antrenamentului si filozofia conceptului este sa iti transformi, modifici, tonifiezi corpul cu doar 20 de minute pe SAPTAMANA!

Avantajele acestui concept este ca pe langa transformarea corpului in scurt tim peste si ca un aparat therapeutic care repara  dureri de spate, varice si ca multe altele.

Cine vrea sa beneficieze de acest antrenament deosebit scurt si efectiv care chiar da rezultatele pe care nici un om nu le-a crezut pana nu le-a verificat convingidu-se doar dupa ce au avut intradevar rezultatele promise de noi. De aceea noi suntem convins ca daca raspunde-ti invitatiei noastre ve-ti fi multumiti si astfel ne veti da succesul pe care l-am avut deja la Sibiu. Acest concept ne-a lamurit ca merita sa fie deschis pentru concetateni nostri si numai raspunzand invitatii noastre va vom putea ajuta si noi, de aceea va asteptam cu toate serviciile de cea mai buna calitate supravegheat in permanenta intregului antrenament cat si dupa cu informatii despre nutritie si suplimente pentru o viata mai sanatoasa pe care deja le detinem in clubul nostru din Constanta.

Si cel mai important veti avea discretie, (deoarece veti fi in sala numai dv-stra si antrenorul) si alte programe, ca masaj de relaxare si celulitic, si de asemenea ve-ti putea veni de oriunde a-ti fi fara a trebui sa aveti la dv-stra costum de sport sau adidasi, Body Time oferindu-va full service. De aceea face ca Body Time sa fie deosebit si unic in comperatie ca alte concepte de fitness.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The Future of Fitness, Best Fitness System in the world!

Health & Fitness For EVERYONE!

We are here to make people healthier and better striving for success worldwide! 

Learn What It Takes to Climb the Ladder … Step by Step Better!

Norbert Simonis

CEO & Founder, BODY TIME

Joel

Joel

I began working out when I was 16 years old. I had no idea what I was doing when I first walked into a gym. I would only stay consistent for a few months at a time. As I got older I gained some experience and began to form basic technique while performing strength...

Eva

Eva

I’m so grateful to have found Body Time! It has changed me both physically and mentally and this is now a lifestyle change that I’ll adopt forever. I reached my goal weight after one 12 week challenge and truly enjoyed all my meals. I’ve always struggled with being...

FRANCIZA BODY TIME

FRANCIZA BODY TIME

Eşti obosit să lucrezi pentru altcineva? Supărat pe faptul că lucrurile nu avansează în direcția care ți-ai dorit? Eşti îngrijorat că domeniul în care lucrezi este un pericol şi nu ai un viitor sigur? Nu ai curajul necesar pentru a-ți întemeia propria afacere? Uită de...

Join Now

Îndeplinește-ți obiectivele cu doar 20 de minute pe săptămână

Pachete flexibile de abonamente, potrivite pentru fiecare persoană în parte în scopul realizării obiectivelor de fitness    Alegeti Locatia Dorita

    FITNESS IN 20 DE MINUTE PE SAPTAMANA.

    Indiferent de orasul in care decizi sa te antrenezi primesti propriul antrenor personal, plan alimentar gratuit, evaluare corporala, echipament complet! Dureaza 20 de minute, timp in care poti arde pana la 700 de calorii! Slabesti intre 1 si 5 kg pe saptamana si iti tonifici musculatura rapid. Rezerva o sedinta de proba si antrenorii nostri te vor contacta in scurt timp pentru detalii suplimentare. Tranforma vara in una activa si fii in forma!

    INSCRIE-TE ACUM