L Carnitin

by Jun 12, 2012Uncategorized0 comments

L Carnitin

L Carnitin este foarte important pentru sanatatea noastra care porneste arderea, ne ajuta sa slabim eficient in cel mai scurt timp. Noi recomandam sa luati zilnic 20 – 25 de ml inainte de sport si inainte sa va pregatiti de somn. Pentru cele mai bune rezultate luati  2 capacele = 15 ml de 3 ori pe zi dimineata dupa-amiaza si inainte sa va puneti la somn. L Carnitina de la Best Body Nutrition este recomandata de medici,  cu efecte foarte sanatoase pentru inima noastra. Best Body Nutrition este o firma din Germania cu calitate foarte buna. Daca vreti un produs minunat si foarte sanatos pentru corpul dumneavoastra sunati la Body Time, la cea mai buna addresa. Mai multe informatii si detalii primiti direct  la sediu sau  la telefon.

  • L-carnitina cel mai vandut , si des produs folosit de clientii nostrii.

  • L-carnitina este un supliment nutritiv care ne ajuta la eliminarea grasimii din corp si pentru asimilarea mai putina a grasimii din mancarea pe care o mancam zilnic. Este un produs extras din substante naturale fara efecte adverse. Acest supliment il gasiti doar la Body Time pentru ca noi oferim clientilor produse de calitate foarte buna.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The Future of Fitness, Best Fitness System in the world!

Health & Fitness For EVERYONE!

We are here to make people healthier and better striving for success worldwide! 

Learn What It Takes to Climb the Ladder … Step by Step Better!

Norbert Simonis

CEO & Founder, BODY TIME

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

Introducerea BODY TIME X: Sistemul Ultimate CRM și de Marketing pentru Creșterea și Scalarea Afacerii În peisajul digital rapid de astăzi, este crucial pentru afaceri să aibă un sistem comprehensiv CRM (Customer Relationship Management) și de marketing pentru a crește...

Join Now

Îndeplinește-ți obiectivele cu doar 20 de minute pe săptămână

Pachete flexibile de abonamente, potrivite pentru fiecare persoană în parte în scopul realizării obiectivelor de fitness    Alegeti Locatia Dorita

    FITNESS IN 20 DE MINUTE PE SAPTAMANA.

    Indiferent de orasul in care decizi sa te antrenezi primesti propriul antrenor personal, plan alimentar gratuit, evaluare corporala, echipament complet! Dureaza 20 de minute, timp in care poti arde pana la 700 de calorii! Slabesti intre 1 si 5 kg pe saptamana si iti tonifici musculatura rapid. Rezerva o sedinta de proba si antrenorii nostri te vor contacta in scurt timp pentru detalii suplimentare. Tranforma vara in una activa si fii in forma!

    INSCRIE-TE ACUM