Începe anul cu Body Time!

by Jan 2, 2016Uncategorized0 comments

În anul 2018 Body Time e lângă tine cu sfaturi prețioase şi motivație pentru a-ți schimba stilul de viată!
Aici, cu numai 20 de minute o singură dată pe săptămână poți sa iti schimbi aspectul fizic si sa fii mai sanatos dupa doar cateva sedinte!
Antreneaza-te intr-un mediu profesionist si atinge-ti obiectivele alaturi de instructorul tau personal, care va fi alaturi de tine pe toata perioada abonamentului ales de tine.
Obtine planul de antrenament potrivit cu obiectivul tau, dar si planul alimentar care sa iti accelereze rezultatul dorit. Dupa o analiza corporala si a stilului de viata actual, poti decide impreuna cu antrenorul tau care este programul cel mai potrivit pentru atingerea rapida a obiectivului tau .
La finalul programului de antrenament vei primi garantat cel mai important premiu: noul tau corp si stil de viata sanatos.
Indeplineste-ti obiectivele alaturi de echipa Body Time!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The Future of Fitness, Best Fitness System in the world!

Health & Fitness For EVERYONE!

We are here to make people healthier and better striving for success worldwide! 

Learn What It Takes to Climb the Ladder … Step by Step Better!

Norbert Simonis

CEO & Founder, BODY TIME

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

Introducerea BODY TIME X: Sistemul Ultimate CRM și de Marketing pentru Creșterea și Scalarea Afacerii În peisajul digital rapid de astăzi, este crucial pentru afaceri să aibă un sistem comprehensiv CRM (Customer Relationship Management) și de marketing pentru a crește...

Joel

Joel

I began working out when I was 16 years old. I had no idea what I was doing when I first walked into a gym. I would only stay consistent for a few months at a time. As I got older I gained some experience and began to form basic technique while performing strength...

Join Now

Îndeplinește-ți obiectivele cu doar 20 de minute pe săptămână

Pachete flexibile de abonamente, potrivite pentru fiecare persoană în parte în scopul realizării obiectivelor de fitness    Alegeti Locatia Dorita

    FITNESS IN 20 DE MINUTE PE SAPTAMANA.

    Indiferent de orasul in care decizi sa te antrenezi primesti propriul antrenor personal, plan alimentar gratuit, evaluare corporala, echipament complet! Dureaza 20 de minute, timp in care poti arde pana la 700 de calorii! Slabesti intre 1 si 5 kg pe saptamana si iti tonifici musculatura rapid. Rezerva o sedinta de proba si antrenorii nostri te vor contacta in scurt timp pentru detalii suplimentare. Tranforma vara in una activa si fii in forma!

    INSCRIE-TE ACUM