GRASIME VS. MUSCHI

by Nov 6, 2013Uncategorized0 comments

Ce trebuie sa stim despre grasime?

Toata lumea vrea sa slabeasca, insa ce inseamna acest proces de slabire?
Inseamna sa avem un procent scazut de grasime in corp! Insa, pentru a putea slabi sau pierde drin grasime ar trebui sa intelegem ce inseamna aceasta grasime, deoarece, in procesul de slabire, aceasta este ce trebuie eliminata!

Asadar, vom lua urmatorul exemplu, conform caruia 5 lbs = 2,26 Kg -cantarit atat ca volum de grasime cat si ca volum de muschi! Astfel vom observa ca Grasimea este de 5 ori mai voluminoasa decat Muschii!

Acum, urmatoarea intrebare este: Cum putem slabi?

Inainte de a raspunde la aceasta intrebare, ar trebui sa va aducem la cunostinta greselile ce le facem atunci cand dorim sa slabim, provocand binecunoscutul efect YO-YO!

Asadar acestea sunt:
1. Ne infometam
2. Nu facem miscare si nu ne antrenam masa musculara
3. Apelam la diete, fara sa implicam sportul in acestea.

Pentru a putea slabi trebuie respectate 2 lucruri esentiale!

1. Sa mancam multa proteina! De Ce?
Proteina este singura substanta ce ne ajuta la cresterea masei musculare si nu a grasimii! Proteina ne ajuta sa pornim un proces de Thermogeneza, astfel incat temperatura corpului creste ceea ce duce la arderea grasimilor din corpul nostru!

2. Grasimea dincorp se arde doar cu ajutorul musculaturii noastre!
Cu cat masa noastra musculara este mai mare, cu atat avem un potential mai crescut de a arde grasimea din corpul nostru! Muschii ne ajuta sa ardem grasimea chiar si cand dormim 24 de ore pe zi! Acesta este motivul pentru care o masa musculara dezvoltata este foarte importanta pentru a arderea grasimilor. Si sa nu uitam faptul ca un corp definit este mult mai frumos decat unul plin de grasime.
De aici putem conchide fatpul ca o dieta ineficenta si rapida este foarte periculoasa deoarece aceasta poate duce la pierderea masei musculare, ceea ce automat scade procesul de ardere al grasimilor.

Multe persoane sunt incantate atunci cand slabesc rapid si vad cum kg scad pe zi ce trece, insa ceea ce inteleg acestea este ca singurul lucru ce scade pe cantar este masa musculara care este de 5 ori mai grea decat grasimea care din nefericire isi pastreaza locul de cinste in organismul nostru.
Singura si cea mai efectiva metoda de a slabi este de a combina sportul cu o alimentatie sanatoasa bazata pe un consum ridicat de proteina. Antrenandu-ne muschii, acestia vor arde 24 de ore pe zi grasimea din organismul nostru. O combinatie perfecta pentru rezultate garantate pe viitor!

Body Time face exact acest lucru! Antrenam muschii pentru a-i ajuta sa creasca (muschii = motorul ce arde grasimea) si ii alimentam cu proteina si aminoacizi (proteina in forma lichida) pentru sporirea procesului de crestere!

Se intampla ca multe persoane ce vin la Body Time sa nu inteleaga de ce dupa cateva sedinte nu au dat jos kilogramele de care doresc sa scape! De ce? Deoarece, pentru inceput masa musculara creste, aceasta fiind de 5 ori mai grea! Tot ce trebuie sa aveti este: rabdare!! Cine isi verifica constant aportul de grasime din organism in comparatie cu cel al masei musculare, va putea observa ca procentajul va creste in favoarea celei din urma, prin urmare, pentru o perioada, este foarte posibil ca numarul kg sa fie acelasi. Insa, daca suntem rabdatori si ne urmam scopul, avand grija de alimentatia noastra, vom avea si rezultatele dorite.

Trebuie sa intelegem ca procesul de slabire nu poate avea loc pe loc! Grasimea este substanta moarta prin care sangele nu circula! In schimba, muschii sunt activi fiind alimentati de sange! Pentru a putea slabi, trebuie sa transportam grasimea in muschi, iar pentru acest lucru este neaparata nevoie sa facem sport! Facand sport se construiesc si se activeaza vasele de sange spre grasime, care este transportata catre muschi unde este arsa de catre acestia! Insa procesul este unul lent, nu poate avea loc de pe o zi pe alta, asa cum nici formarea acestor rezerve de grasime nu a avut loc de pe o zi pe alta.

Asadar, daca v-ati decis ca este timpul sa faceti ceva bun pentru dvs si corpul dvs, atunci va asteptam cu drag la Body Time sa schimbam grasimea in muschi si sa ne simtim bine in pielea noastra.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The Future of Fitness, Best Fitness System in the world!

Health & Fitness For EVERYONE!

We are here to make people healthier and better striving for success worldwide! 

Learn What It Takes to Climb the Ladder … Step by Step Better!

Norbert Simonis

CEO & Founder, BODY TIME

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

Introducerea BODY TIME X: Sistemul Ultimate CRM și de Marketing pentru Creșterea și Scalarea Afacerii În peisajul digital rapid de astăzi, este crucial pentru afaceri să aibă un sistem comprehensiv CRM (Customer Relationship Management) și de marketing pentru a crește...

Join Now

Îndeplinește-ți obiectivele cu doar 20 de minute pe săptămână

Pachete flexibile de abonamente, potrivite pentru fiecare persoană în parte în scopul realizării obiectivelor de fitness    Alegeti Locatia Dorita

    FITNESS IN 20 DE MINUTE PE SAPTAMANA.

    Indiferent de orasul in care decizi sa te antrenezi primesti propriul antrenor personal, plan alimentar gratuit, evaluare corporala, echipament complet! Dureaza 20 de minute, timp in care poti arde pana la 700 de calorii! Slabesti intre 1 si 5 kg pe saptamana si iti tonifici musculatura rapid. Rezerva o sedinta de proba si antrenorii nostri te vor contacta in scurt timp pentru detalii suplimentare. Tranforma vara in una activa si fii in forma!

    INSCRIE-TE ACUM