Ghimbir – Un aliat al sănătăţii

by Apr 22, 2015Uncategorized0 comments

Stimulant digestiv, energizant, remediu împotriva răcelii, fortifiant al imunității: alimentul ghimbir este o minune pentru organism. Proprietățile sale de ardere a grăsimilor fac ca această plantă să fie benefică atât pentru cei care vor să piardă din greutate, cât şi pentru cei care au colesterol mare.

Datorită conținutului de  vitamine şi minerale, dar şi antioxidanți, ghimbirul ajută organismul să reziste mai bine în faţa bolilor, dar are şi efect de înfrumusețare.

Ghimbirul se poate consuma crud, tăiat în bucățele mici, se poate adăuga ras fin în limonadă, salate, sau ca ceai proaspăt infuzată în apă fierbinte. Ghimbirul cu miere este o combinație perfectă pentru organism:

– întărește sistemul imunitar

– ajută la tratarea astmului

– cancerului

– are efect antiinflamator

– tratează şi ajută la prevenirea răcelii

Body Time recomandă să consumați zilnic ghimbirul în ceaiuri, limonade şi veţi simţi efectele miraculoase în doar câteva săptămâni.

 

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The Future of Fitness, Best Fitness System in the world!

Health & Fitness For EVERYONE!

We are here to make people healthier and better striving for success worldwide! 

Learn What It Takes to Climb the Ladder … Step by Step Better!

Norbert Simonis

CEO & Founder, BODY TIME

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

Introducerea BODY TIME X: Sistemul Ultimate CRM și de Marketing pentru Creșterea și Scalarea Afacerii În peisajul digital rapid de astăzi, este crucial pentru afaceri să aibă un sistem comprehensiv CRM (Customer Relationship Management) și de marketing pentru a crește...

Joel

Joel

I began working out when I was 16 years old. I had no idea what I was doing when I first walked into a gym. I would only stay consistent for a few months at a time. As I got older I gained some experience and began to form basic technique while performing strength...

Join Now

Îndeplinește-ți obiectivele cu doar 20 de minute pe săptămână

Pachete flexibile de abonamente, potrivite pentru fiecare persoană în parte în scopul realizării obiectivelor de fitness    Alegeti Locatia Dorita

    FITNESS IN 20 DE MINUTE PE SAPTAMANA.

    Indiferent de orasul in care decizi sa te antrenezi primesti propriul antrenor personal, plan alimentar gratuit, evaluare corporala, echipament complet! Dureaza 20 de minute, timp in care poti arde pana la 700 de calorii! Slabesti intre 1 si 5 kg pe saptamana si iti tonifici musculatura rapid. Rezerva o sedinta de proba si antrenorii nostri te vor contacta in scurt timp pentru detalii suplimentare. Tranforma vara in una activa si fii in forma!

    INSCRIE-TE ACUM