Fructele și rolul lor in dietă

by Jan 4, 2015Uncategorized0 comments

Să încercăm să includem în alimentația noastra fructe ce aduc un aport important de vitamine si fitonutrienți, ele nu se depun în comparație cu zahărul  sau produsele de panificație, care trebuiesc reduse la minim și ideal chiar eliminate.

1. Lime – conțin acid citric, foarte eficient în arderea grasimilor. Se poate consuma sucul a 1-2 lime într-un pahar cu apă, ajuta digestia, taie pofta de mâncare și combate constipația.

2. Mango – bogat în nutrienți, antioxidanți și multă vitamina A, contribuie la încetinirea procesele de îmbătrânire.

3. Ananasul – conține enzime benefice ce detoxifiază organismul, sângele și intestinele, ajuta digestia și este un bun hipertensiv, cu un rol antiinflamator induce o stare de bine și ajută la relaxarea psihică.

4. Avocado – conține proteine ce se digera ușor, vitamine, minerale și aminoacizi esentiali.
În speranța că acest articol vă este de folos vă invităm să luați atitudine adoptând o alimentație echilbrată și vă așteptăm la antrenamente, pentru că doar astfel vom obține silueta dorita și vom fi mai frumoși implicit mai sănătoși.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The Future of Fitness, Best Fitness System in the world!

Health & Fitness For EVERYONE!

We are here to make people healthier and better striving for success worldwide! 

Learn What It Takes to Climb the Ladder … Step by Step Better!

Norbert Simonis

CEO & Founder, BODY TIME

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

Introducerea BODY TIME X: Sistemul Ultimate CRM și de Marketing pentru Creșterea și Scalarea Afacerii În peisajul digital rapid de astăzi, este crucial pentru afaceri să aibă un sistem comprehensiv CRM (Customer Relationship Management) și de marketing pentru a crește...

Joel

Joel

I began working out when I was 16 years old. I had no idea what I was doing when I first walked into a gym. I would only stay consistent for a few months at a time. As I got older I gained some experience and began to form basic technique while performing strength...

Join Now

Îndeplinește-ți obiectivele cu doar 20 de minute pe săptămână

Pachete flexibile de abonamente, potrivite pentru fiecare persoană în parte în scopul realizării obiectivelor de fitness    Alegeti Locatia Dorita

    FITNESS IN 20 DE MINUTE PE SAPTAMANA.

    Indiferent de orasul in care decizi sa te antrenezi primesti propriul antrenor personal, plan alimentar gratuit, evaluare corporala, echipament complet! Dureaza 20 de minute, timp in care poti arde pana la 700 de calorii! Slabesti intre 1 si 5 kg pe saptamana si iti tonifici musculatura rapid. Rezerva o sedinta de proba si antrenorii nostri te vor contacta in scurt timp pentru detalii suplimentare. Tranforma vara in una activa si fii in forma!

    INSCRIE-TE ACUM