FEBRA MUSCULARA – CAUZE SI EFECTE.

by Jan 27, 2015Uncategorized0 comments

Majoritatea clientilor nostri isi doresc sa faca febra musculara pentru ca ei spun, febra este semn ca muschii lucreaza corect si eficient.
Febra musculara este resimtita sub forma unei dureri puternice si un tonus ridicat la nivelul unui muschi pe care tocmai l-am antrenat. Fie ca este provocata de un antrenament intens, practicarea unui sport nou sau pur şi simplu efortul din timpul zilei, febra musculara apare de obicei cu o mică intarziere si isi atinge apogeul maxim in intervalul 24-72 de ore dupa efort.

Din ce cauza se produce febra musculara?
Prin antrenarea corpului, se produc niste microleziuni la nivelul fibrelor musculare ( acestea se rup). Nu trebuie insa sa ne facem griji pentru ca este un proces normal, este chiar de bine. Musculatura creste (hipertrofie) si devine mult mai puternica. Corpul nostru dezvolta o conditie fizica si mai buna si ne pregateste pentru urmatorul antrenament, pentru a-i face fata cu brio.

Prin antrenamentul EMS, marca Body Time, musculatura corpului este solicitata in proportie de 92%, in conditiile in care un culturist de performanta reuseste sa isi solicite un maxim de 80%. La Body Time , musculatura profunda este activata cu 22 % mai mult comparativ cu antrenamentele conventionale. Activand un numar mai mare de fibre musculare, organismul are nevoie de timp pentru a se recupera complet. Acesti doi factori: activarea musculara net superioara (92%) si timpul mult mai lung alocat refacerii musculare (5-7 zile), conduc la rezultate uluitoare intr-un timp scurt
Cateva trucuri pentru a combate febra musculara:
Vitamina C – aceasta acţioneaza ca un antiinflamator, iar cum febra musculara este cauzata de o inflamatie locala a tesutului muscular, aceasta poate fi un remediu de succes.
Dusurile reci – vasele de sange se strang (vasoconstrictie) – se spune ca acestea duc la o mai buna circulatie a sangelui si o mai buna vascularizare a zonei inflamate.
Dusuri calde – vasodilatare – dusurile calde sunt o solutie temporara, acestea fiind bune pentru relaxarea musculaturii.
Miscare usoara – studiile arata ca atunci cand exersezi din nou acelasi muschi care prezintă semne de febra musculara, exista sanse mari ca febra musculara sa dispara.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The Future of Fitness, Best Fitness System in the world!

Health & Fitness For EVERYONE!

We are here to make people healthier and better striving for success worldwide! 

Learn What It Takes to Climb the Ladder … Step by Step Better!

Norbert Simonis

CEO & Founder, BODY TIME

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

Introducerea BODY TIME X: Sistemul Ultimate CRM și de Marketing pentru Creșterea și Scalarea Afacerii În peisajul digital rapid de astăzi, este crucial pentru afaceri să aibă un sistem comprehensiv CRM (Customer Relationship Management) și de marketing pentru a crește...

Joel

Joel

I began working out when I was 16 years old. I had no idea what I was doing when I first walked into a gym. I would only stay consistent for a few months at a time. As I got older I gained some experience and began to form basic technique while performing strength...

Join Now

Îndeplinește-ți obiectivele cu doar 20 de minute pe săptămână

Pachete flexibile de abonamente, potrivite pentru fiecare persoană în parte în scopul realizării obiectivelor de fitness    Alegeti Locatia Dorita

    FITNESS IN 20 DE MINUTE PE SAPTAMANA.

    Indiferent de orasul in care decizi sa te antrenezi primesti propriul antrenor personal, plan alimentar gratuit, evaluare corporala, echipament complet! Dureaza 20 de minute, timp in care poti arde pana la 700 de calorii! Slabesti intre 1 si 5 kg pe saptamana si iti tonifici musculatura rapid. Rezerva o sedinta de proba si antrenorii nostri te vor contacta in scurt timp pentru detalii suplimentare. Tranforma vara in una activa si fii in forma!

    INSCRIE-TE ACUM