Este antrenamentul EMS periculos?

by Oct 17, 2013Uncategorized0 comments

Nu. Impusul electric cu frecventa scazuta este utilizat pe scara larga atat in antrenamente cat si terapiile de reabilitare. Muschii sunt organe electro-chimice ce necesita impulsuri electrice de la sistemul central nervos pentru a se contracta. Tehnologia EMS foloseste acest principiu natural fiind capabil sa intensifice contractiile aplicand electrozii direct pe piele deasurpa muschilor. Contraindicatiile in ceea ce priveste antrenamentul EMS se aplica in cazul persoanelor ce au un stimulator cardiac, sau a celor insarcinate.

Majoritatea persoanelor pot face antrenamentului, insa daca o stare de sanatate ce te impiedica sa sa practici diverse sporturi, atunci antrenamenutul EMS nu este pentru tine. Nu ai voie sa faci acest antrenament sub nicio forma daca ai un stimulator cardiac sau esti insarcinata.
Alte contraindicatii sunt urmatoarele:
– tumori
– diabet
– asterocleroza avansata
– febra sau infectii virale
– disfunctii circulatorii arteriale severe
– sangerari, hemofilie
– hernie
– disfunctii neurologic severe
– tuberculoza
– hernie inghinala
Daca suferi de una din oricare dintre afectiunile enumerate mai sus va rugam sa consultati doctorul pentru a obtine aprobarea medicala pentru efecturarea antrenamentului EMS.
10. Cum isi selecteaza Bodytec antrenorii?
Toti antrenorii au parte de trainingul Miha Bodytec din Germania. Antrenorii de la Bodytec sunt personali traineri experimentati avand o buna cultura generala cu privire la antrenamentului fitness fiind capabil in egala masura sa-ti ofere sfaturi in ceea ce priveste alimentatia si suplimente alimentare.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The Future of Fitness, Best Fitness System in the world!

Health & Fitness For EVERYONE!

We are here to make people healthier and better striving for success worldwide! 

Learn What It Takes to Climb the Ladder … Step by Step Better!

Norbert Simonis

CEO & Founder, BODY TIME

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

Introducerea BODY TIME X: Sistemul Ultimate CRM și de Marketing pentru Creșterea și Scalarea Afacerii În peisajul digital rapid de astăzi, este crucial pentru afaceri să aibă un sistem comprehensiv CRM (Customer Relationship Management) și de marketing pentru a crește...

Join Now

Îndeplinește-ți obiectivele cu doar 20 de minute pe săptămână

Pachete flexibile de abonamente, potrivite pentru fiecare persoană în parte în scopul realizării obiectivelor de fitness    Alegeti Locatia Dorita

    FITNESS IN 20 DE MINUTE PE SAPTAMANA.

    Indiferent de orasul in care decizi sa te antrenezi primesti propriul antrenor personal, plan alimentar gratuit, evaluare corporala, echipament complet! Dureaza 20 de minute, timp in care poti arde pana la 700 de calorii! Slabesti intre 1 si 5 kg pe saptamana si iti tonifici musculatura rapid. Rezerva o sedinta de proba si antrenorii nostri te vor contacta in scurt timp pentru detalii suplimentare. Tranforma vara in una activa si fii in forma!

    INSCRIE-TE ACUM