Electrostimularea: efecte terapeutice

by Oct 30, 2014Uncategorized0 comments

Aparatura de electrostimulare foloseste o tehnologie extrem de sofisticata si de puternica pe baza de curent, destinata remodelarii corporale, slabirii, inlaturarea tuturor tipurilor de celulita, intarirea si tonifierea musculaturii, atenuarea semnelor de imbatranire..

Electrostimularea este o procedura sigura si simpla prin care electrozii sunt aplicati pe fibrele musculare ale zonei de tratament stimulandu-i si facandu-i sa lucreze. Aceasta stimulare creaza o cerere uriasa de energie in muschi. Pentru a satisface aceasta cerere, muschii utilizeaza grasimile ca si sursa de energie, arzandu-le in acelasi fel in care se ard in timpul unor exercitii obisnuite.

Asa se face ca efectele sunt vizibile imediat, pierzandu-se un numar vizibil de centimetri. In afara scaderii in centimetri, electrostimularea ajuta dezvoltarea metabolismului, circulatia sanguina si gradul de oxigenare al zonei respective, facand-o un instrument extrem de eficient in tratarea celulitei.

In probleme de coloana (spre exemplu, scolioza), electrostimularea are rezultate benefice in momentul contractarii muschilor, in afara concavitatii si ofera un tonus deosebit inauntrul curburii. Primele efecte vizibile apar cel tarziu dupa a treia sedinta, dar dupa 12 sedinte se poate vorbi de o slabire in centimetri remarcabila, pierzandu-se minim un numar la imbracaminte.

Pentru drenajul limfatic exista un tratament recomandat persoanelor cu retentie de lichide si persoanelor cu o celulita vizibila (aspect inestetic de “coaja de portocala”).

Ca si concluzie, electrostimularea are drept avantaje inlaturarea grasimii nedorite, imbunatatirea aspectului personal, intarirarea si definirea musculaturii, precum si inlaturarea stresului si durerilor musculare. In plus, asigura o viata sanatoasa prin usurarea fluxului sanguin si prin arderea grasimilor atat de nocive organismului, reeduca muschii dandu-le fermitate, ajuta in tratamentul artritei, a reumatismului si a altor probleme musculare.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The Future of Fitness, Best Fitness System in the world!

Health & Fitness For EVERYONE!

We are here to make people healthier and better striving for success worldwide! 

Learn What It Takes to Climb the Ladder … Step by Step Better!

Norbert Simonis

CEO & Founder, BODY TIME

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

Introducerea BODY TIME X: Sistemul Ultimate CRM și de Marketing pentru Creșterea și Scalarea Afacerii În peisajul digital rapid de astăzi, este crucial pentru afaceri să aibă un sistem comprehensiv CRM (Customer Relationship Management) și de marketing pentru a crește...

Joel

Joel

I began working out when I was 16 years old. I had no idea what I was doing when I first walked into a gym. I would only stay consistent for a few months at a time. As I got older I gained some experience and began to form basic technique while performing strength...

Join Now

Îndeplinește-ți obiectivele cu doar 20 de minute pe săptămână

Pachete flexibile de abonamente, potrivite pentru fiecare persoană în parte în scopul realizării obiectivelor de fitness    Alegeti Locatia Dorita

    FITNESS IN 20 DE MINUTE PE SAPTAMANA.

    Indiferent de orasul in care decizi sa te antrenezi primesti propriul antrenor personal, plan alimentar gratuit, evaluare corporala, echipament complet! Dureaza 20 de minute, timp in care poti arde pana la 700 de calorii! Slabesti intre 1 si 5 kg pe saptamana si iti tonifici musculatura rapid. Rezerva o sedinta de proba si antrenorii nostri te vor contacta in scurt timp pentru detalii suplimentare. Tranforma vara in una activa si fii in forma!

    INSCRIE-TE ACUM