Electrostimulare musculara

by Jul 26, 2012Uncategorized0 comments

Electrostimulare Musculara (EMS- electrical muscle stimulation)

In ce consta? Functioneaza? Ce rezultate are? In cat timp se vad rezultatele? Care sunt contraindicatiile?
Electrostimularea musculara este o metoda recent lansata pe piata care foloseste stimularea musculara prin impulsuri electrice. Are potentialul de a fi folosita ca antrenament de rezistenta pentru atleti, pentru persoanele interesate de sanatate si intretinere corporala, are efect terapeutic si de reabilitare pentru persoanele cu probleme locomotorii, folosita ca post-antrenament pentru atleti, slabire, definire, tonifiere.

Impulsurile sunt generate de un aparat, si intra in corp cu ajutorul electrozilor atasati de echipamentul pe care il purtati in timpul antrenamentului. Desi foloseste impulsuri electrice, nu aveti de ce sa va faceti griji, pentru ca nu riscati electrocutarea, sau senzatiile de ciupitura de care multa lume fuge. Veti simti doar contractarea muschilor asemenea unei rutine de sport normala. Diferentele constau in intensitate, in durata si rezultate. Impusul electric dureaza 4 secunde, urmat de 4 secunde de repaus in care va pregatiti pentru urmatoarele 4 secunde in care vine impusul. In timpul activitatii, creierul transimite un mesaj sistemului nervos care la randul lui determina muschii sa se contracte. Se foloseste un impuls bipolar care doar mareste potentialul sistemului nervos al corpului, il imbunatateste si il ajuta sa lucreze in plus pentru corp. Este natural, se lucreaza in sincronizare cu miscarile corpului si nu exista riscuri.

Rezultatele? Cu ajutorul aparatului puteti depasi orice fel de platou de slabire. Ce inseamna asta? Dupa cum stiti atunci cand tineti un regim, o dieta sau orice fel de stil de viata care va ajuta sa slabiti va veni un timp cand ritmul de slabire scade in intensitate si nu veti mai slabi in acelasi ritm in care ati facut-o pana atunci, asta pentru ca organismul dumneavoastra se obisnuieste si nu mai raspunde ca la inceput, ei bine, electrostimularea va ajuta sa depasiti acest impas pentru ca este un antrenament intens cu care corpul dumneavoastra nu ajunge sa se familiarizeze si asta pentru ca intensitatea creste de la antrenamnet la antrenament. Cresterea puterii este de pana la 25-30 % folosind aceasta tehnica revolutionara.

Atunci cand va ganditi la EMS, ganditi-va la “intarire” nu neaparat “masa”. Masa musculara se poate atinge numai daca, bineinteles, aveti aportul necesar de proteine, fibre, grasimi, vitamine si restul nutrientilor necesari. Va puteti tonifia, defini, slabi si atinge scopurile in materie de intretinere corporala cu ajutorul aparatului. Rezultatele sunt vizibile, in medie, dupa 5-6 sedinte, insa tineti cont ca rezultatele depind foarte mult de organism si de ceea ce mancati.

Contraindicatiile sunt putine si constau in anumite boli cum ar fi epilepsia, TBC-ul care ar putea afecta mai mult persoana dupa antrenament sau in timpul lui. Insa acestea sunt cazuri extreme, si fiindca este intotdeauna o persoana calificata langa dumneavoastra pe parcursul antrenamentului care regleaza intensitatea, riscurile sunt minime. EMS-ul este o metoda si o tehnica folosita pentru a ajuta organismul, nu pentru a-i dauna, asadar va asteptam sa incercati aceasta senzatie unica.

Echipa Body Time

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The Future of Fitness, Best Fitness System in the world!

Health & Fitness For EVERYONE!

We are here to make people healthier and better striving for success worldwide! 

Learn What It Takes to Climb the Ladder … Step by Step Better!

Norbert Simonis

CEO & Founder, BODY TIME

Joel

Joel

I began working out when I was 16 years old. I had no idea what I was doing when I first walked into a gym. I would only stay consistent for a few months at a time. As I got older I gained some experience and began to form basic technique while performing strength...

Eva

Eva

I’m so grateful to have found Body Time! It has changed me both physically and mentally and this is now a lifestyle change that I’ll adopt forever. I reached my goal weight after one 12 week challenge and truly enjoyed all my meals. I’ve always struggled with being...

FRANCIZA BODY TIME

FRANCIZA BODY TIME

Eşti obosit să lucrezi pentru altcineva? Supărat pe faptul că lucrurile nu avansează în direcția care ți-ai dorit? Eşti îngrijorat că domeniul în care lucrezi este un pericol şi nu ai un viitor sigur? Nu ai curajul necesar pentru a-ți întemeia propria afacere? Uită de...

Join Now

Îndeplinește-ți obiectivele cu doar 20 de minute pe săptămână

Pachete flexibile de abonamente, potrivite pentru fiecare persoană în parte în scopul realizării obiectivelor de fitness    Alegeti Locatia Dorita

    FITNESS IN 20 DE MINUTE PE SAPTAMANA.

    Indiferent de orasul in care decizi sa te antrenezi primesti propriul antrenor personal, plan alimentar gratuit, evaluare corporala, echipament complet! Dureaza 20 de minute, timp in care poti arde pana la 700 de calorii! Slabesti intre 1 si 5 kg pe saptamana si iti tonifici musculatura rapid. Rezerva o sedinta de proba si antrenorii nostri te vor contacta in scurt timp pentru detalii suplimentare. Tranforma vara in una activa si fii in forma!

    INSCRIE-TE ACUM