Domeniu de activitate

by Jan 7, 2014Uncategorized0 comments

Body Time este o sala de fitness al carui domeniu de activitate este ingrijirea corporala, bazata pe un concept adus de Norbert Simionis in anul 2011, testat in cadrul Facultatii de Medicina si Sport din Bayreuth Nuerenberg, Germania, si folosit deja in astronautica si medicina sportiva, ELECTROSTIMULARE MUSCULARA.
Timpul unui antrenament prin electrostimulare activa a muschilor este de 20 de minute, adica echivalentul unui program de 8×45 minute de antrenament clasic la sala de fitness sau de forta.
Conform studiilor facute la Facultatea de Medicina si Sport din Germania, atat pe termen lung cat si pe termen scurt, cu numai o ședința pe saptamana s-au obtinut cele mai bune rezultate si s-a continuat in acest ritm. Prin urmare, cu o sedinta pe saptamana (20 de minute antrenament intensiv) obtinem rezultate foarte bune intr-un timp scurt. Foarte multi sportivi de performanta folosesc aparatul Miha Bodytec utilizat in antrenamentele Body Time. De exemplu, Echipa de handball a Frantei, echipa de football Bayern Muenchen din Germania, echipele de Formula 1 din Germania, astronautii de la NASA…etc.

Combinatia miscarii cu electrostimularea este secretul care sta la baza antrenamentului de la Body Time. Aceasta combinatie, asociata cu o alimentatie potrivita, suplimente nutritive si energizante, asistata de un antrenor personal, care se ocupa in detaliu de evolutia fiecarui client cu ajutorul unei fise de date legate de masurile corporale cu care ati inceput antrenamentul, sunt reteta succesului in ceea ce priveste scopul propus.
Datorita acestor produse si servicii oferite de Body Time, aparatului si echipamentului Miha Bodytec si de cunostintele de specialitate, profesionalismul si competentele sportive ale antrenorului personal, oamenii interesati de aspectul si sanatatea lor, vor putea beneficia de intretinere, slabire, crestere a masei musculare, tonifiere, modelare corporala, dar si de inlaturarea durerilor de spate, arderea caloriilor si eliminarea celulitei, intarirea sistemului imunitar si stimularea circulatiei sangvine, si relaxarea grupelor de muschi!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The Future of Fitness, Best Fitness System in the world!

Health & Fitness For EVERYONE!

We are here to make people healthier and better striving for success worldwide! 

Learn What It Takes to Climb the Ladder … Step by Step Better!

Norbert Simonis

CEO & Founder, BODY TIME

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

Introducerea BODY TIME X: Sistemul Ultimate CRM și de Marketing pentru Creșterea și Scalarea Afacerii În peisajul digital rapid de astăzi, este crucial pentru afaceri să aibă un sistem comprehensiv CRM (Customer Relationship Management) și de marketing pentru a crește...

Joel

Joel

I began working out when I was 16 years old. I had no idea what I was doing when I first walked into a gym. I would only stay consistent for a few months at a time. As I got older I gained some experience and began to form basic technique while performing strength...

Join Now

Îndeplinește-ți obiectivele cu doar 20 de minute pe săptămână

Pachete flexibile de abonamente, potrivite pentru fiecare persoană în parte în scopul realizării obiectivelor de fitness    Alegeti Locatia Dorita

    FITNESS IN 20 DE MINUTE PE SAPTAMANA.

    Indiferent de orasul in care decizi sa te antrenezi primesti propriul antrenor personal, plan alimentar gratuit, evaluare corporala, echipament complet! Dureaza 20 de minute, timp in care poti arde pana la 700 de calorii! Slabesti intre 1 si 5 kg pe saptamana si iti tonifici musculatura rapid. Rezerva o sedinta de proba si antrenorii nostri te vor contacta in scurt timp pentru detalii suplimentare. Tranforma vara in una activa si fii in forma!

    INSCRIE-TE ACUM