De ce trebuie sa te antrenezi pentru muschi si nu pentru a slabi?

by Dec 16, 2014Uncategorized0 comments

Profesionistii in fitness si antrenorii spun de multe ori ca nu poti construi masa musculara si arde grasime in acelasi timp. De fapt, abilitatea de a slabi si a construi masa musculara in acelasi timp este ceea ce separa campionii de restul lumii.
Cu siguranta vei avea un fizic mult mai aratos daca te vei antrena pentru a construi masa musculara si pentru a avea performante fizice cat mai bune, decat sa urmezi antrenamente axate strict pe ars grasimi, care nu tin cont de stimulii anabolici. Va fi mai putin probabil sa reduci drastic caloriile pentru a slabi.
Cand reduci mult caloriile pentru a slabi, ai parte si de pierderea tesutului muscular, pe langa arderea grasimilor. Acest lucru creste riscul de imbolnavire si duce la o compozitie mai proasta a corpului (raportul dintre masa musculara si grasime), ceea ce inseamna ca organismul va arde mai putine calorii in repaus. Pe langa o rata metabolica scazuta, restrictiile calorice cauzeaza o scadere a arderilor, pentru a conserva rezervele de energie. Adauga si nevoia de a lupta cu foamea prin vointa si asta duce la cresterea cortizolului. Daca te antrenezi intens pentru a face lucrurile sa se miste din nou, cortizolul ridicat va deveni o problema cronica care iti poate dezechilibra total balanta hormonala.
Insa, daca te antrenezi pentru masa musculara si performanta, trebuie sa mananci corespuznator, sa ai un aport caloric adecvat si multe proteine. Tinteste catre o dieta bogata in proteine, de cel putin 1,6 g/kg corp pentru a promova refacerea tesuturilor si a beneficia de efectul termic al acestor nutrienti.
Antrenamentele de masa musculara…protejeaza masa musculara, cauzeaza schimbari metabolice si functionale in tesuturile musculare care iti protejeaza corpul de accidentari, ingrasare si pierderea tesutului muscular. Toate sistemele fiziologice ale corpului functioneaza la parametrii optimi, si cand incepi sa te antrenezi mai intens pentru a arata mai bine, metabolismul este gata sa raspunda si hormonii sunt in echilibru, asa ca ai energia si motivarea necesara pentru a reusi! Vei fi mai puternic si astfel vei putea arde mai multe grasimi. Sa fii puternic inseamna sa poti sa aplici corpului mai multi stimuli si mai eficienti pentru modificari rapide ale aspectului fizic.
Antrenamentele intense si regulate au un efect benefic asupra sensibilitatii la insulina. Insulina este un hormon foarte anabolic care transporta nutrientii in celula musculara. Daca te antrenezi pentru masa musculara, vei creste receptivitatea muschilor la insulina dar si cererea lor de glucoza, astfel contribuie la o compozitie mai buna a corpului ce previne diabetul si formeaza un metabolism care are precizia unui ceas elvetian.
Antrenandu-te pentru muschi vei avea un efect protector, vei fi mai puternic si astfel vei arde mai multe grasimi, vei avea o balanta hormonala mai buna si mai putin stres, nu vei abuza de cardio, vei avea oase mai puternice si un risc mai scazut de accidentari si chiar te poti indragosti de antrenamente.
In final vei acoperi toate aspectele metabolice prin optimizarea sanatatii insulinei si a balantei hormonale. Secretul este de a te concentra mereu pe depasirea propriilor limite.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The Future of Fitness, Best Fitness System in the world!

Health & Fitness For EVERYONE!

We are here to make people healthier and better striving for success worldwide! 

Learn What It Takes to Climb the Ladder … Step by Step Better!

Norbert Simonis

CEO & Founder, BODY TIME

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

Introducerea BODY TIME X: Sistemul Ultimate CRM și de Marketing pentru Creșterea și Scalarea Afacerii În peisajul digital rapid de astăzi, este crucial pentru afaceri să aibă un sistem comprehensiv CRM (Customer Relationship Management) și de marketing pentru a crește...

Joel

Joel

I began working out when I was 16 years old. I had no idea what I was doing when I first walked into a gym. I would only stay consistent for a few months at a time. As I got older I gained some experience and began to form basic technique while performing strength...

Join Now

Îndeplinește-ți obiectivele cu doar 20 de minute pe săptămână

Pachete flexibile de abonamente, potrivite pentru fiecare persoană în parte în scopul realizării obiectivelor de fitness    Alegeti Locatia Dorita

    FITNESS IN 20 DE MINUTE PE SAPTAMANA.

    Indiferent de orasul in care decizi sa te antrenezi primesti propriul antrenor personal, plan alimentar gratuit, evaluare corporala, echipament complet! Dureaza 20 de minute, timp in care poti arde pana la 700 de calorii! Slabesti intre 1 si 5 kg pe saptamana si iti tonifici musculatura rapid. Rezerva o sedinta de proba si antrenorii nostri te vor contacta in scurt timp pentru detalii suplimentare. Tranforma vara in una activa si fii in forma!

    INSCRIE-TE ACUM