Cum să ai brațe tonifiate?!

by Feb 7, 2014Uncategorized0 comments

Brațele sunt foarte importante pentru o femeie, căci atâta timp cât ele sunt tonifiate, vei arăta elegant în orice rochie sau vei avea un aer tineresc în orice maiou de zi cu zi. Indiferent de vârstă, brațele frumoase le obții doar prin exerciții fizice specifice, realizate în mod constant. Câte dintre noi nu ne dorim un corp suplu, talie de viespe, abdomen plat și fund perfect rotund?! Da, însă ce te faci dacă nu ai niște brațe tonifiate și săptămâna viitoare trebuie să fii prezentă la o mega petrecere?!

Îți propun câteva exerciții simple, care efectuate cu regularitate, te vor ajuta să porți cu mândrie orice model de rochie sau bluze fără mâneci. Nu e nevoie de echipament special pentru a-ti lucra brațele. Nici măcar nu trebuie să mergi la sala de fitness. Le poți face la tine acasă, în timpul tău liber.

Nu uita ca înainte de orice exercițiu fizic să faci câteva mișcări de încălzire pentru a evita neplăcuta febră musculară și pentru ca exercițiile să fie mult mai eficiente. Dacă nu ai gantere, poți folosi în locul lor, două sticle de plastic de jumătate de litru pline cu apă. Apoi, flexează fiecare braț de 20 de ori. Repetă exercițiul de mai multe ori pe zi.

 Flotările – nu pot lipsi din programul tău de tonifiere a brațelor. Dacă nu le poți face așa cum scrie la carte, încearcă-le pe cele în care te sprijini pe genunchi și ridici doar prima jumătate a corpului.

Următorul exercițiu îl poți face uitându-te la televizor la serialul tău preferat. Sprijină-te în mâini și ridică corpul în față. Ridică și coboară corpul, sprijinàndu-te în mâini și tălpi (care sunt pe sol), flexând puțin brațele. Repetă mișcarea de cel puțin 20 de ori.

Stând în picioare sau pe un scaun în poziție dreaptă, ține în fiecare mână câte o greutate. Lasă brațele pe lângă corp, cu palmele îndreptate în sus. Începe să ridici, pe rând, câte o ganteră sau sticlă, îndoind cotul și aducând palmele până la nivelul unerilor.  Fă mișcări lente și repetă de câte 20 de ori cu fiecare braț.

Din poziția în picioare sau pe o bancă în poziție dreaptă, ține deasupra capului, o greutate, cu ambele mâini. Brațele sunt îndoite acum și ar trebui să formeze un triunghi deasupra capului. Coboară antebrațele încet, în timp ce brațele rămân perpendiculare cu solul. Ridică greutatea și repetă mișcarea de 20 de ori.

Și dacă suntem inventivi, lista poate continua.

Un alt aspect deloc de neglijat este faptul că trebuie să ai grijă și la alimentație: mănâncă sănătos și echilibrat. Degeaba facem exerciții dacă nu scăpăm și de stratul de grăsime. Și dacă ai ambiție și perseverență și respecți cu strictețe programul de exerciții, te poți făli cu cele mai frumoase brațe din lume. Mult succes! 🙂

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The Future of Fitness, Best Fitness System in the world!

Health & Fitness For EVERYONE!

We are here to make people healthier and better striving for success worldwide! 

Learn What It Takes to Climb the Ladder … Step by Step Better!

Norbert Simonis

CEO & Founder, BODY TIME

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

BODY TIME X: Software pentru Afaceri All-in-One

Introducerea BODY TIME X: Sistemul Ultimate CRM și de Marketing pentru Creșterea și Scalarea Afacerii În peisajul digital rapid de astăzi, este crucial pentru afaceri să aibă un sistem comprehensiv CRM (Customer Relationship Management) și de marketing pentru a crește...

Joel

Joel

I began working out when I was 16 years old. I had no idea what I was doing when I first walked into a gym. I would only stay consistent for a few months at a time. As I got older I gained some experience and began to form basic technique while performing strength...

Join Now

Îndeplinește-ți obiectivele cu doar 20 de minute pe săptămână

Pachete flexibile de abonamente, potrivite pentru fiecare persoană în parte în scopul realizării obiectivelor de fitness    Alegeti Locatia Dorita

    FITNESS IN 20 DE MINUTE PE SAPTAMANA.

    Indiferent de orasul in care decizi sa te antrenezi primesti propriul antrenor personal, plan alimentar gratuit, evaluare corporala, echipament complet! Dureaza 20 de minute, timp in care poti arde pana la 700 de calorii! Slabesti intre 1 si 5 kg pe saptamana si iti tonifici musculatura rapid. Rezerva o sedinta de proba si antrenorii nostri te vor contacta in scurt timp pentru detalii suplimentare. Tranforma vara in una activa si fii in forma!

    INSCRIE-TE ACUM